haklısın Milyonali yıldırım gelmeli..
İzmir'de ki hiç bir iş yapmayan CHP belediyelerinden artık gına geldi ,sabahın ilk otobüsüyle işe gitmeye çaışıyorum ,klimaları çaışmayan eski model içi buz gibi bir otobüs geliyor durağa ,daha sonra aktarma yapıp metroya biniyorum ,izmir metrosu 2günde bir arıza yapar ,ve pişkin pişkin teknik bir arızamız var anlayışınız için teşekkür ederiz derler ,sokaklar yenilenmez ,yıllardır aynı eski püskü sokaklar,Bu CHP ne işe yarar ,bu ara da ben bunları yazıyorum diye akp li bir belediye gelsin imasında bulunmuyorum ,zaten akp li bir belediyenin gelmesini de asla istemem ,acaba ne olacak halimiz ,oyumuzu hak ede bir tane düzgün parti yok al birini vur ötekine
haklısın Milyonali yıldırım gelmeli..
Daha iyi hizmet verebilecek alternatif söyle ona verelim..Ama sakın hırsızlara oy ver deme..
size eskisehirli yilmaz buyukerseni verelim hiii
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Binali YILDIRIM da iyi adama benziyor ama; bakalım
bınalı agamda bacanak vaaar
Aman o da gelmesin ,Binali Yıldırım ve benzerleri İzmir'e uyum göstermez ,ne o öyle akşam ondan sonra içki içilmezmiş ,sanki millet alp lilere soracak ne zaman içeceğini ,özgürlüklere saygılı bir parti olmasıda önemli ,akp özgürlükleri kısıtlıyor devamlı ,azımlıkları tanımıyor
ESP >ezilenlerin sosyalist partisi< olabiliraklımda şimdilik onlar var
Yo istemez ,akp ve chp den olmasın
<<<<<<<<Dürüst biri gelsin yeterli <<<<<<<<<<<<<<
Sana göre benziyor olabilir ,bana göre de benzemiyor
Sana göre benziyor olabilir ,bana göre de benzemiyor[/QUOTE]
sana göre
Serafim bu dönem seni seçelim,sen gelmezsen kurtulmaz İzmir![]()
Politikacı olmaya niyetim yok ,politikacıların hiçbirinden hoşlanmam sadece insanların bu kadar salak yerine konmasına üzülüyorum ,yediğimiz ekmekten içtiğimiz sudan soluduğumuz havadan ,çöpümüzden ,ıvırdan zıvırdan herşeyden vergi alıyorlar ama hizmete gelince ortada hiçbir şey yok ,sadece yazıklar olsun diyorum ,kim halkın parasını pavyonlarda ,gazinolarda,kumarhanelerde yiyorsa ,kim yetimin biçarenin hakkını sömürüp sümkürüyorsa yazıklar olsun diyorum