anestezi18;
Kardeş Aracın Resimlerini...Buaraya atarmısın...Bırde...ne kadar ıstıyorsunuz
anestezi18;
Kardeş Aracın Resimlerini...Buaraya atarmısın...Bırde...ne kadar ıstıyorsunuz
fiyatını yazarmısınız.otomatik vitesmi
resimleri yükleyemedim araba com da var lacivert opel orda bütün bilgiler var
Otomatik vites.LPG li .kazası boyası seğişeni kesinlikle yok .Almanyadan almıştım. 158.000 km de. Lacivert .Yakıt yönünden çok ekonomik ve bakımlı bir araç.Tertibatıda içinde
araba.com. da engelli araç panelinde aracımla ilgili resim ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz
alihan beyin satmak istediği arabanın linki;
Opel Vectra 1.6 Ecotec - 15.250 TL - Yozgat - Araba.Com
inşallah yanlış değildir![]()
Doğru yazmışsınız.araçla ilgili bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz
''Yakıt yönündende çok ekonomik.şehir içinde 170-180 şehir dışında 160 yakıyor.'' kaç sene önce ölçüldü bu değerler? lpg litresi kaç lira idi. sonuçta 1.6 tam otomatik vites bir araçtan bahsediyoruz ve bunu engelli bir arkadaş satın alacak.yazdığınız değerler aracın fabrika katalog değerleri ile de örtüşmüyor.kaldı ki, şehir içi 170-180 yakan bir araç şehir dışında 130-140 yakar.öyle yazdığınız gibi şehir içi ile şehir dışı değerleri arası 10 krş oynamaz daha fazla oynar.özürlüler dışında birisine satsanız ses çıkarmıyacaktım da;bir birimize bari böyle yapmayalım arkadaşlar.vectra bulunmaz bilinmez bir araç değil sonuçta.
Yalnızca engelli birine mi satabiliyorsunuz bu aracı? Engelli birinin bu fiyatı 13 yaşında bir arabaya vereceğini sanmıyorum çok daha cazip şeyler alabilirler. Ayrıca aynı renk astra aracımı satmak için 1 sene uğraşmıştım, beğenen oldu ama sırf renginden dolayı almadılarSize neresi tatlı geldi rengin
? Özetlemem gerekirse güzel kardeşim araba ilanı bu şekilde verilmez. Bakım yaptırdım bujileri değiştirdim demişsiniz 4 tane buji kaç para Allah aşkına
Birde şu sigara içilmemiştir lafına hastayım. Bunları yazana kadar arabanın vizesi ne zaman doluyor onu söyleseydiniz.Yakıt değerlerine gelince, hiç inandırıcı değil gerçektende, bi defa vectra da kullanılan motor 2.0 benim bildiğim 1.6 motor böyle hantal bir aracı çekmeye çalışırken ne yapar, yakıt yakar, yanılıyormuyum ?
beyas Ortalama yaktığım değeri yazdım.orada yakıt yönünden eksik yazılan bir şey yok.Depoyu doldur boşalt yaparak ortaya çıkan rakam bu.Bu arada LPG nin fiyatı 2000-2140 tl arasında ben totalden alıyorum litre fiyatı 2100 yozgttan ankaraya gidiş geliş 450 km de 65 tl lpg gidiyor .
65/450 km ,eder 140 .yüklü olur ve rampa çıkarsan km de 150 yi bulur. şehir içinde 170-180. Bende özürlüyüm. Kimsenin vebalini alamam. ortada yalan yok.Arabamı zorla satmıyorumya. Olanları yazıyoruz.Bilmiyorsan karalamayacaksın arkadaş
aklınıza takılan yerler varsa üslubuyla sorarsınız, alihan arkadaş herhalde bir açıklama getirir. zaten almaya niyeti olmayan arkadaşların,artniyet hissi veren bir uslupla mesaj yazmaları doğru bir davranış olmasa gerek.
anestezi18;
şehir dışı verinizi lpg litre olarak doğru kabul ediyorum.şimdi brc 2a mühendislik sıralı sistemde benzine göre lpg nin l.2 lt fazla olarak yaktığının tespitini yapmış durumda. 450/65 lt lpg 100 km de 6,9 lt lpg yapar buda 100 km de 6,00 lt benzin yapar hadi diyelim makul. benzer şekilde şehir içi fabrika verisi 10 lt benzin yukarıdaki hesaptan 10*1,2=12 lt lgp /100 km şehir içi yakması gerekir.27/07/2011 tarihi itibariyle Total yozgat merkez total lpg fiyatı linkten de görüleceği üzere 2,34 lpg litre fiyatı. 6,9 lt lpg şehir dışı x 2,34= 161 krş
şehir içi 12 lt lpg x 2,34 = 280 krş.
hadi diyelim senin araç harika üstü şehir içi 100 km 8 lt yakıyor o zaman hesap 8 x 1,2= 9,6 lt lpg x2,34= 225 krş.
gördüğünüz gibi hesap ortada bilmeden yazdığım bir şey yok.
aracınız şehir içi trafikte 250 krş altında lpg yaksın sorgusuz sualsiz aracınızı alıyorum.var mısınız?
bu arada yanlış anlaşılmasın aracınız kötü demiyorum, yaşlı demiyorum, pahalı demiyorum, bakımlıdır hatasızdır, resimlerde de gayet güzel duruyor amenna.aracınıza hiç bir şekilde çamur atmıyorum.sadece yakıt konusuna katılmıyorum yazdıklarınıza.mesela şu şekilde ilanınızı düzeltin; araç lpg li çok az yakıyor, yada yakıtta çok cimri vs. tamam amenna.
ş_i_f_a;
hocam ne art niyeti allah aşkına, arkadaş sattığı araçtan zarar edince benim mi cebime girecekben sık araba değiştiren ve alım satımımı internet üzerinden yapan biriyim. Bu şekilde verilen ilanlardan duyduğum rahatsızlığı dile getirmeye çalıştım. Samimiyetsiz buluyorum. Hepsi bu
sadece engelli birine satacaksanız fiyatı çok pahalı.Birde ben anlamıyorum.her konuda indirim yada bedava olsun diyoruz.Bir şey satarkende çok para istiyoruz.bari birbirimize yapmayalım.Birbirimize yardımcı olmamız lazım.