2008 yılında 1997 model opel astra otomatik vites HB 1.6 motor 11.250 ye almıştım sonrdan tertibat taktırp 250 de ona masrf gitti 11.500 oldu diyelim siz karşılaştırın fiyatları artık.....
Arkadaşlar fiyat konusunda ilanı iyi okumamışsınız galiba.Ben piyasaya bakarak fiyatını yazdım ve ilanımda pazarlık payı var diye yazıyor.Ciddi alıcısı olunca pazarlığımız olacak tabiki.Yakıt yönüne gelince bu değerleri söyleyince çoğu kimse inanmamıştı.Aracımla yolculuk yapınca inandılar.Yakıtını inandırıcı bulmayan arkadaşlar yakınımda olsada aracımı deneseler.Ozaman kendi gözleriyle görmüş olurlar
2008 yılında 1997 model opel astra otomatik vites HB 1.6 motor 11.250 ye almıştım sonrdan tertibat taktırp 250 de ona masrf gitti 11.500 oldu diyelim siz karşılaştırın fiyatları artık.....
Aracı öldü fiyatınamı kapatmaya çalışıyorsunuz.Bunun LPG si var.Noter,ruhsat,muayene,sigorta.TSE,proje masraflarını bilmiyorsunuz herhalde.Benim arabam vectranın b modeli Uzay kasa yani.Sizinki eski oval kasalardan galiba.Birde HB.Benim aracım sedan.Eğer arabayı gümrükten aldıysanız tertibatsız gümrükten çıkmasına izin vermezler.Siz sonradan takdırdığınızı söylüyorsunuz..Türkiyedeki normal plakalı benim aracımın ayarındaki araçlar 15-16.000tl den aşağı gitmiyor.Birde kazalı ve boyalı araçlar.Her arabanın bir ederi var tabiki.Benim aracımın ederide bu..
aslında şuda olabilir 2el araçların sıfır alıpda veya yurt dışından getirenlerin bu sitede satış fiyatının %37 yarısını şuanki istediği fiyatından düşersek sorun çözülmüş olur bence yani şu opel için
15000/1.18.5=12658tl gibi fiyat çıkyor BUNU SADECE ENGELLİ ENGELLİLYE SATARKEN YAPMALIYIZ
TABİ BU ARACIN PİYASA FİYATINDAN HESAPLAMAK LAZIM YANİİ BİLİR KİŞİ GÖZÜYLE EMSAL ARAÇLARIN ORTALAM FİYAT ÜZERİNDEN YAPARAK BULMALI VE SATMALIYIZ
BAKIN ÖZELLİKLE SIFIR VEYA 2EL YURT DIŞINDAN GETİRENLER İÇİN GEÇERLİDİR
Araba sitelerinde satılan opel marka özürlü araclarına bakın.16.000 tl den aşağı fiyat yok.Benim arabanın fiyatı onlara göre çok çok iyi
ya benim anlamadıgım bu arabaların normalide bu para zaten u parayı verecegine ben olmsa sıfır araba alırım
aynen)
merhaba yazdıklarımı yanlış anlama ama size bir kaç soru soracam Türkiye'de aynı şartlardaki arac 16000 tl ise;neden türkiye'den değilde almanyadan araç aldınız?
Piyasaya göre pazarlık payı var ise normal statüdeki araçlarda da var.sizinki özel bir indirim mi olacak?
şimdi ben tr'den aynı model aracı alsam,aparatımı taktırsam,kullanmaya başlasam istediğim an aracı satabilirim.sizin aracınızı gümrükten satışını alsam,işlemlerin hepsini yapsam 16.000 tl + 1000 -1500 tl (ortalama)masrafını yapsam oldumu arac bana 17000-17500 tl neyse aldık diyelim 2 gün sonra da satma ihtiyacı duydum kaç yıl beklemem gerek satmam için?
Hiç kimse birbirini kandırmasın biz engellilere bazı haklar tanınmış fakat bazı arkadaşlar kendini uyanık zannedip ticari zekaları ile işi bitirmeye çalışıyor. Zaten türkiye'de bu işi hep galericiler yapıyor.hangi aracı görsem satılık diye aradığımda galerici çıkıyor karşıma.
Aynı model aracı türkiye'den alın arkadaşlar nede olsa fiyatı aynı taktırın aparatınızı,yaptırın işlemleri kullanın.hem daha kolay hem de ankara yolu tepmezsiniz, hem prosödürleri aşmak için uğraşmazsınız. Istediğiniz andada normal (özürlü olmayan birisine) piyasa şartlarında satarsınız...
Bu arada ilk sorduğum soruya ben cevap vereyim ikincisinede siz cevap verirsiniz.neden türkiye'den almadınız demiştim.nedeni türkiye'de aynı model araç bugün kü şartlarda 15-16 bin ise almanya'da sadece ve sadece bin euro (2500 tl) aradaki farkı hesaplayın....
Inanmazsanız linke tıklayınAngebote zu: Opel, Vectra, Endpreis von
stres03 hemeşerimn söylediklerine aynen katılıyorum birbirimizi kandırmaya hiç gerek yok....
Aynı arabadan bendede 2000 model arkadaşın verdiği fiyat gayet normal engelli aracı die bedava verilcek hali yok bu model araçlar 14 ten başlar 23 000 tl ye kadar gider bir aracın bir fiyatı yoktur temizliğne km sine göre değişir ki aracın km si yaşına göre az benim aracım 90 000 km de 3 sene önce almanyadan 8600 euroya getirmiştim napim şimdi engelli aracı die 10 000 emi vereyim birde en az 5 000 tl lik masraf var üzerinde ha şunuda söyliyim yakıt konusunda okadarda cimri bir araç değil veriler yanliş zira bu araba 1400 kg ve 110 beygir dolayısıyla bu motorun bu kasayı kaldırması zor olduğu için yakıt sarfiyatı epey artıyor birde otomatik vites olduğunu gözönüne alırsak sarfiyat artıyor benim aracım ş.i. 30 kr ş.d. 20 kr yakıyor klima acıkken