pejo 3008 ötv indirimli fiyat alan var mı
Doğrudur kota gibi bir şey hiç duymadım. 10 yıl önce 4 araç aldık peşpeşe arkadaşlarla. İnşallah yine öyle yapacağız bakalım hayırlısı.
Mevzuatlara epey baktım ama detay yok orda ben göremedim. "Vergilendirilmiş tutar" diye bir ifade var. Ben vergisi nasıl hesaplanıyor onu öğrenmek istiyorum aslen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pejo 3008 ötv indirimli fiyat alan var mı
Arkadaşlar dacia sandero stapway 90 bg fiyatı 144.900 yazıyor.ÖTV indirimli bize kaça geliyor? Hesaplayabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar.2020 ekim ayından bu yana honda civic sedan alan var mı ? indirimli fiyat nedir acaba ?
Arkadaşlar 2021 ocak ayında yapılacak ötv düzenlemesi için lütfen cimer e yazalım yeni düzenlemede motor hacmi ile sınırlandırılsın rakamlar ile düzgün araç alamayacağız yoksa
kafam allak bullak oldu
siteler hep farklı çıkarıyor
mesela 200 bin tl lik bir araç engelli indirimi ile kaça geliyor 300 bin tl lik araç kaça geliyor
hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz ?
elinde mahkemeden alınan ek karar (araç alabilir) kararı olan varsa paylaşabilirmi?
153500 tl lik bir aracı hesaplarken fiyatı 1,50 mi yoksa 1,80 e mi bölmeliyim ?
@Kerim Kaya
şöyle bir video buldum belki işinize yarar
330.000 olan arac bu raporumla ne kadar ediyor acaba. nasıl hesaplandıgını bılmıyorumda.
183,333 tl çıkıyor ama 330.800 tl lik arabba fiyatına bazı araç bayiileri 190 bazıları 200 bin istiyen dee oluyor .
@aspan
onun nedenı ne.?
kar etmek ıcın sanırım
@besalti20
evet ne kadar para koparsam kar mantığı .330 bin tl lik araçta yasal olanı 183 bin tl kalanını elden nakit alıyorlar .
158.950 tl lik Dacia Sandero için :
Aracın indirimli anahtar teslim fiyatı 154.942,77 tl dedi bayi ötv indirimi ile 103.000 tl ye bıraktı.
Aslında Liste fiyatı ile Ötv indirimli olması gereken 99343,75 tl değil mi ?
Güya indirim yaptı.![]()