1 Ocak 2023 sonrası ÖTV indirimli araç alan var mı?
Bayiler herkese araç yok diyormuş...
1 Ocak 2023 sonrası ÖTV indirimli araç alan var mı?
Bayiler herkese araç yok diyormuş...
Bende sordum Peugeot nisan mayısta gelir araçlarımız fiyat veremiyoruz dedi
O zamana kadar 1 milyona düzgün araba kalmaz ki
skoda elden +130 bin istedi.
nissan elden +180 bin ve +230 bin istedi.
liste fiyatına araç alanlar ya çok şanslı ya da yalan söylüyor. liste fiyatından alanlar eşi/dostu/tanıdığı olanlardır yani torpil yaptıranlardır büyük ihtimalle
biz neden liste fiyatından araç alamıyoruz veya siz nasıl liste fiyatından araç alıyorsunuz? yani sizin farkınız ne?
yani bu iş gerçekten böyle olacaksa 150 bin tl yakacağım. yapacak bir şey yok.
Konu ib28 tarafından değiştirilmiştir (22.01-2023 Saat 14:19 ).
Almayin hocam yazik gunah o kadar fazla para verilir mi elden. Biz aldikca onlar istemeye devam edecekler. Ben suan beklemedeyim. Ha 30 40 fark isterler tamam derim ama 120 bin 150 bin cok buyuk rakamlar yani
nissan qashqai skypack anlaştım. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
@ib28
Aksesuara ne kadar anlastiniz ustad
@ib28
Hangisi 4x2 benzinli olanı mı?Birde e-power olan var.
Acele etmiyorum daha ne araçlar çıkacak yeterki başımızddda iyi bir yönetim olsun.
@ib28 kaça mal oldu
Araç alabilen araç bulabilen var mı arkadaşlar ocak 4 te t-roc ile anlaştık kapora gönderdik ocak sonunda teslim alabilirsiniz dediler simdi şubata sarktı araç gelmedi gelmesinde problem var diyorlar 560-570 arasında bi fiyat verdiler şubatta gelecek olan zam mı mı bekliyorlar. araç var dediler diye aracımı sattım su an araçsız işe her gün birinden yardım alarak gidip geliyorum bunun sonu ne zaman gelicek rahat rahat araç ne zaman bulabileceğiz? yada bildiğiniz bi bayi de elinde troc olan bayi var mı hemen alalım gözü kararttım artık
Bende aldim arkadaslar skoda kamiq aldim 1.5 premium napayim çaresiz kaldim
@erdem129 kaça aldınız nerden aldınız
Sıfır araba yok diyenler: Yeni stoklar gelmiş buyurun yine otoparklara sıralamışlar, kimse araç bulamıyor. şöyle bir video gördüm bugün:https://www.youtube.com/watch?v=R8JZf-HG6ps