TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    brokenC5 Avatarı

Gerçek Adı
    Kenan
    Son Giriş
    24.12-2022
    Saat
    17:15
    Yaşadığı Yer
    Çerkezköy/Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak; Ben 2020 Aralık ayında ÖTV indirimli Peugeot Rifter araç aldım. Bu aracın ipoteğini 5 yıl dolmadan ÖTV tutarı düşük olduğu için ödeyip ipoteği kaldırmam mümkün mü? 2023 yılında matrah 1milyon olunca başka bir araç almak istiyorum kısmetse...Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Üye
    ahmetk0661 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:39
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Ötv sinide ödesen hiç bir şekilde alamazsanız, aracını aldığın tarihten itibaren 5 yılı doldurmanız lazım. yani 2025 aralık ayını beklemeniz lazım.

Üye
    brokenC5 Avatarı

Gerçek Adı
    Kenan
    Son Giriş
    24.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çerkezköy/Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    3

O zaman ÖTV yi ödeyip ipoteği kaldırmanın bir anlamı yok ki. Nerede bir saçmalık var hepsi bizde.

Üye
    marto1 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    14:55
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    215
    Verilen Beğeniler
    505

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    ozaman iş ticarete döner siz belki kendi açınızda haklısınız ama bu işi suistimal eden çoook çok fazla %90 raporlular var hastasını yaşlısı üstüne hatırı sayılır değil piyasayı domine eden yüzbinlerce eş dost amca dayı emmi komşu hala teyze üstüne alınan ve işi ticarete çeviren tipler var işin suyu çıkıyor ülkemizde oto pazarı yatırım aracı olduğundan bizim gibi gerçekten ihtiyaç sahibi Ortopedik engelli hatta anne baba çocuk 1 ci derece ihtiyacı olan kişilere haksızlık yapılıyor

AKP inatla bu yasayı değiştirmiyor var olan sorunun bilidiği halde seçim seçim sırf şurdaki boşluktan eyt lilerin maaşı çıkar

Benim size tavsiyem sürenizi bekleyin berlingoda kötü araç değil 2 yılın sonunda durumlar daha farklı olur süreniz dlmadan araç satmayın sakın

Mevcut limitle zaten gelen zamlarla 1-2 ay dayanır çoğu limit dışı kalıca kaldı ki piyasada araç yok olanlarıda limit dahilinde 600-700-800 BİN TL den kitleyecekler raporlulara...

Üye
    brokenC5 Avatarı

Gerçek Adı
    Kenan
    Son Giriş
    24.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Çerkezköy/Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    3

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    O zaman buna da 3 yıl sınırı olsun ticaret falan kalmaz ortada her şeyin bir çözümü var.