Kur ve ÖTV artışı bazı araçlara ulaşımı çok zora sokuyor. 😏
Kur ve ÖTV artışı bazı araçlara ulaşımı çok zora sokuyor. 😏
Ben geçen ay araba getirttim almanyadan Arabayı almanyadan getireni tanıyorum ayrıca yolu yordamı biliyorum o yüzden herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
@Jungle
Bu uygulamanın düzgün bir şekilde işlemediği tablodan da anlaşılıyor. Hani hem enflasyon hem de piyasadaki belli araçların satış fiyatı dikkate alınarak mevcut duruma göre ücret belirlenecekti? 1 sene önce alabildiğiniz aracı şu an alamıyorsunuz. Bu öneri ilk getirildiğinde de yani daha yürürlüğe girmeden hakkımızın sınırlandırıldığı besbelli idi...
@selda*
Limit geldiğinde engelli camiasından bazıları suistimaller yüzünden böyle oluyor diye düşünenler ve yorum yapanlar olduğu sürece daha çok hakkımız gider. suistimal yapan cezalandırılır kardeşlerim . suistimal yapan yerine diğerlerini cezalandıırsan bu hak ve adalet değildir. İşin kolayına kaçıp hakların elden gitmesi ne göz yummaktır.
Yurt dışından araç getirirken örnek akrabam Türkiye’ye gelişte alıp getirebilirim veyahut getirdiği aracı bana burada hibe edebilirmi bilgisi olan varmı
Tablonun Ekim 2020 itibariyle güncellenmiş ve düzenlenmiş hali aşağıdaki gibi. Moderatör arkadaşın ilk tabloyu bununla güncellemesini rica ederim.
https://i.hizliresim.com/DSwSH1.png
Arkadaşlar merhaba,
Tucsonun yeni kasasi gercekten muazzam gorunmektedir. Muhtemelen Mart ayinda bayilerde olucaktir. Sizce 2021 model fiyati ne olur ? Alabilir miyiz otvli olarak.
@cemocan33 ;
yurt disindan 0 km arac alinabiliyor mu?
alinan aracin son fiyat limiti nedir?
kafama yatmayan en onemli unsur ise arabanin kasko meselesi.
turkiyedeki kasko sirketleri otvyi kasko kapsamina almiyor 10 yil bayagi uzun bir sure.
@SiyahPelerinliAdam
seat leon bunlardan hangisine yakın hesaplanabilir.manuel,1.0,benzinli
@arjen.47:
ortopedik özür varsa oran düşük olsa da alırsın diğer durumda en az %90.
bu şartlarda ötv muafiyetli araç alamazsın .