@karizmatikmen araç alacağımız zaman vekaleten pazarlık yapmanızı istesek![]()
şaka bir yana herkes kazasız belasız sağlıkla kullansın inşAllah
@karizmatikmen araç alacağımız zaman vekaleten pazarlık yapmanızı istesek![]()
şaka bir yana herkes kazasız belasız sağlıkla kullansın inşAllah
en az yakan araba hangisi 1.6 motor otomatik
arkadaşlar benim h sınıfı ehlıyetım var 2015 yılında raporunda var bu raporla vergi indirimim var heyette girmeme gerek yok bence raporum yeni tarihli olduğu için düşünüyorum siz değerli arkadaşlarımın bilgilerini öğrenmek isterim
@ATOM KARINCA
Neden olmasın zaten telefon ile yapıyorsun pazarlığı![]()
10.07.2017 Bmw 118i m sport 157 bin otv siz 89 bine aldim bayiler arasinda cok fazla fiyat farki yok ben onlarca bmw bayine sordum 100 tl ile 300 tl arasinda fiyat farki cikiyor oyle ucuk bir fark goremedim
Kendi açımdan söyleyim, ben bu paylaşımları çok faydalı buldum ve bayağı bilgilendim, paylaşımlara devam edelim lütfen, almış olduğunuz araçlara güle güle binin...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Battal; sen araştırmamışsın belli, bundan önceki aracım toyota yı Antalya 33 bin lira fiyat verdi, Antalyanın Fethiye ilçesinde 31,50 Tl fiyat verdi arada 2 saat yol var bende fethiyeden aldım, masraf sadece geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama 20 lira gidiş 30 lira da gelirken mazot yakmışımdır.
@karizmatikmen
Kardeş aslında dolaylı yönden araştırdım şöyleki;
Bizim gazi arkadaş 2012 yılının sonunda yılsonu kandırmaca kampanyasından honda civici ankarayı da araştırarak eskişehirden 40 bine tüplü aldı. Bende bu fiyata vermeyen efeden pazarlık ile 39.750 tüplü aldım. Araç 56 bin beşyüz tüpsüz fiyattı ile ötvli satılıyordu. Tabi ilk işin acemiliği oluyor. Bundan sonrakinde temkinli davranmak istiyorum.
Şu anda geziyorum arasıra bayiileri hiç extra indirim yapmayan bayiiler var misal skoda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@battal
Ankara ya yakın kırıkkale v.b. gibi yerlerden teklif al oralarda daha düşük olur,
19.08.2017 tarihi itibariyle 98,900 tl değerinde fiat egea longue plus dizel ful donanım sedan ve metalik renk için fiyat aldım. 3,500 bayi indirimi+ Üniversitede okuyan tanıdık için%2,5 indirim ve ötv indirimi ile 62,500 fiyat verdiler.
Bence mantıksız bir konu olur niye? Her gün dolar, euro/TL paritesi sürekli değişmekte, araç piyasası çok hareketli. Bugün xxx fiyatını aldığınız aracı 1 hafta sonra aynı fiyata alamayabilirsiniz. Örnek veriyorum, yılın ilk aylarında ülke piyasasına giren araç ile Haziran ayında piyasaya giren aracın fiyatı bir olmaz.
Sayın @superfuji; bu forma yazmamızdaki amaç 1,2 yıl sonra burada belirtilen araçları bu fiyata alın demiyoruz(zaten sende bunu belirtmişsin) burada amaç insanlar % olarak ne kadar extra indirim yapmış/yaptırmış o konular hakkında bilgilendirmek kaygısıyla paylaşımlarda bulunulmuştur.
Sayın @battal, yazmanızda bir beis yoktur. Ancak anlatmaya çalıştığım konu Ankara'daki x bayisi herkese aynı indirimi yapmayabilir, 'siz geçen şu şahısa şu kadara satmışsınız' demenin bayi nezdinde bir hükmü olmayacağı kanaatindeyim sadece...
İyi günler.
25 mayıs 2017 de liste fiyatı 90 bin olan Leon Style donaım DSG 1.0 Tsi aracı, sadece cam tavan opsiyonu artı bayi indirimiyle beraber 55'bine aldık. Bursa Doğuş otodan, Bursa Doğuş ile Eskişehir Asil arasında 4 Binlira fiyat farkı vardı. Aynı araç için 59.500 fiyat verdi Eskişehir.