TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kaotika Avatarı

Gerçek Adı
    adnan
    Son Giriş
    10.07-2016
    Saat
    17:40
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamun Aleykum,

Arkadaşlar 2 Hususta bilgileriniz ve önerilerinizi rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. 1. %40 engelli raporum var 2022 engelli Maaşına başvurmak istiyorum. ancak kafama takılan bir husus var.. ben yaklasık 10 yıllık sigorta primi yatırmıs biriyim 2 yıla yakın bir suredir işsisizim ve dolayısı ile SGK'ya prim ödemiyorum. acaba bu durum benim 2022 engelli Maaşından faydalanmama engel olurmu..? 2. konu ise bir arkadaşım %40'lık raporumla Vakıflar Genel Mudurlugune Muhtaçlık Maaşı için basvuru yapabileceğimi söyledi.. Yukarıda belirttigim genel durumum ile ilgili bilgilerde Başvurularıma Engel bu husus varmı acaba..?

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    27.03-2023
    Saat
    23:11
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    640
    Verilen Beğeniler
    292

Engel olmaz, şuan prim yatırmadığınız için 2022 yada vakıf aylığından ikisinden birini alabilirsiniz.İkisini aynı anda alamazsınız. Tekrar işe girdiğinizde aldığınız maaşı kestirmekle yükümlüsünüz.. 2022 almak için Kaymakamlıktan Mal Müdürlüğüne başvuru yapmalısınız..

http://www.engelliler.biz/forum/2022...-ve-surec.html

Üye
    kaotika Avatarı

Gerçek Adı
    adnan
    Son Giriş
    10.07-2016
    Saat
    17:40
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sn KKELEBEKK öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bir hususta daha görüşlerinizi almak istiyorum Vakıf aylığı Başvuru Şartlarını incelediğimde beni tereddütte bırakan bir nokta dikkatimi çekti "Sağlık kurulu raporunda istek sahiplerinin çalışarak hayatını kazanıp kazanamayacağı ile organ yokluğu ve bozukluğunun yüzde kaç olduğunun belirtilmesi gerekiyor." Çalışabiliyor olmam Vakıf Aylığının Red edilmesine neden olurmu sizce ?

Üye
    _SEP_ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İst
    Alınan Beğeniler
    42
    Verilen Beğeniler
    32

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Burda sağlık raporunu verecek kurum önemli . Ayrıca 10 yıllık sgk primi yatırmış olmanız yani 3600 gün emeklilik için yetrli bir primdir isterseniz sgk ya müracat ederek 3600 gün üzerinden emelilik sürecini başlatmanız tabi oluyorsa daha mantıklı