TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kimse yokmu Avatarı

Son Giriş
    23.07-2016
    Saat
    23:51
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    oğlum işitme kayıplı yüzde kırk oranında raporu var ben şu an çalışıyorum fakat eylülde işden ayrılmayı düşünüyorum çünki oğlum okula başlayacak bazı harflerle sorunlarımız var çok zor diyorlar birinci sınıf arkadaşlar işden ayrılman gerekir ama evim kira eşim asgari ücretle çalışıyor işden ayrılırsam 2022 aylığı alabilirmiyim raporu 2 senelik üzerinde 2022 evet yazıyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim çok teşekkürler.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Oğlunuzun % 40 özürlü raporuyla 2022 engelli yakını aylığı için sigortalı çalışmadıgınız takdirde başvurabilirsiniz tabi. işten çıktığınızda başvurunuzu yaparsınız.
    Ancak eşiniz çalışıyormuş. Sizin muhtaçlığınız araştırılırken eşinizin gelirini de dikkate alırlar. Eşler birbirine bakmakla yükümlü olduğundan dolayı bağlanması biraz zor.
    Ama şansınızı deneyebilirsiniz:http://www.engelliler.biz/forum/2022...-ve-surec.html
    örnek olay 3'ü dikkatle inceleyiniz:http://www.engelliler.biz/forum/2022...ornekleri.html

Oğlunuz 1. sınıfa mı başlayacak? Okul hayatıyla ilgili paylaşımlaarda bulunmak ve tecrubelerden yararlanmak için şu formu takip ediniz:Okul öncesi, İlköğretim, Lise ve Üniversite Dönemi
    Seneye ben de 1. sınıfa döneceğim galiba. 5. sınıf olmazsa tabi. Şu an 4. sınıf okutuyorum.