bilmem valla nerden cıktı kardeşsiteyi bırak ben bu hayata alışamadım tmm umudum25 yazıyorum 2 nizede teşekkür ediyorum allah razı olsun
bilmem valla nerden cıktı kardeşsiteyi bırak ben bu hayata alışamadım tmm umudum25 yazıyorum 2 nizede teşekkür ediyorum allah razı olsun
UMUDUM25...verdiğn noyu aradım fakat o numaradanda bilgi vermıyorlar..her aradığın yer bir no verıyo bende vazgectım aramaktan.herzaman diyorum ya burası turkıye işini doğru dürüst yapan yok. ...yınede ilgin için tsklr
Abdullah raporunun ulaşıp ulaşmadıgının takibini evrak takipten de yapabilirsin:Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama
Ama anladığım kadarıyla raporunu ve dilekçeni henuz yeni göndermişsin. Evrağın Ankara'ya ulaştığında hemen işleme alınmaz öyle. Geliş sırasına göre sıraya alınır ve sıras gelince işleme alınır. Bunun da seni etkileyecek olumsuz bir yanı yok. Raporun Kurum kayıtlarına kaydedildiği tarihi takip eden aybaşından itibaren dikkate alınır ve aylık farkın sana topluca ödenir.
Sen evrak takipte "evrak açıklamaları" kısmına bak ve orada raporunu ne zaman gönderdiysen o tarihli bir işlem olup olmadıgına bak ve bu yönde açıklama varsa buraya oradaki bilgileri aktar.
Bu arada raporunu ne zaman gönderdin tam olarak?