Şuradan takip edebilirsiniz: 2022 evrak takibi
Şuradan takip edebilirsiniz: 2022 evrak takibi
arkadaşlar 10 aydir bekliyorum evrak takipte zimmetten çikarildi yaziyo bu ne demek daha çok beklermiyim lütfen yardimci olurmusunuz
Aktif mi pasifmi
sakin arkadaşım normalde 3 ay sürede cvp gelmesi lazım baglı oldugun sosyal yardımlaşma kurumuna git bi sor derim benim maaşa baglanmam 3 ay sürdü ama bazı arkadaşlarıki 1 yıl sürdügünü hatırlıyorum eger cvp gelirse zaten birikmiş maaşların tamamını alırsın beklemekten başka care yok....
aktif pasif yazmiyo 28.05de elden sevkedilmek üzere işlendi ve altinda zimmetten çikarildi yaziyor
( İŞLEMDE ) yazıyormu peki
evrak kayit ve takip sistesinde zimmetten çikarildi yaziyo.2022 evrak takip sitesinde ise sorguladiğinizkisiye ait kayit bulunamadi yaziyo
Bir terslik var gibi. 144 numaralı telefonu arayıp bilgi edinmeyi denediniz mi?
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
2022 maaşım onaylandı toplu ödeme tarihi 20.09.2012 bekliyoruz 3.dönem maaşı dahilmi? eylül maaşınıda alacak mıyım
online odeme 03 09 2012 hala toplu parami alamadim ne yapmam gerek lutfen yardim eden