ıptalmı olmus
ıptalmı olmus
selam melek abla 61 oranlı rapora 2022 maşi nekadar teşekurler
% 61 oranla Haziran dönem aylığı için şu kadar alacaksınız: Özürlü (%40-69): 675.48 TL
Eylül dönem aylıgı belli değil daha. 2012 son altı ay memur katsayısı belli olsun ve Resmi Gazete'de yayınlansın hesaplarız onu da.
bırsey daha ögrenmekıstıyorum melek abla hıvze edıldı nedemek
"hıfzedildi" nerede yazıyor ablam? Niçin sordun? Aylıgın baglanmadı mı senin?
balanmadı abla yapılacak ıslem olmadıgında hıvze edıldı yazıyor sikortalı görmusler 2 evrakları yoladık 3 ay bekle dediler ama hivze nedı anlamıyoruz yoluyali 75 gun oldu
Hıfz "Saklama, koruma" anlamına gelir.
Yunus, bu konuda o kadar mesajın olmuş ki... Hep aynı sorular ve çözümsüzlük. İnan uzuldum. Lütfen bari sadece buraya yaz bir şey olursa. Senin de takibin kolay olur mesajları görürsün böylece.
Bu evrak takip'e bakarak bir şey anlamak ve kesin yorum yapmak zor. Şu sorularımı cevaplar mısın?
Mart ayında nasıl bir evrak teslim ettin sen? nereye teslim ettin? Bir dilekçe mi gönderdin? Rapor mu? Yaptıgın işlemleri tarih soyleyerek tek tek anlatır mısın?
Bir evrağa yapılacak işlem olmadıgından bahsediyor çünkü. Bu evragın ne oldugunu bilmeden bir yorum yapamam. mart ayında teslim ettiğin ya da gönderdiğin evrak (dilekçe, rapor, belge vs) her neyse detaylı anlat bana lütfen.
Maaşınızın iptali Şubat ayında mı olmuştu?