kesınlıkle alırsınız emınım böyle bı mevzu yasamıstım 8 sene önce bır ay vardı maas almaya.![]()
19 Ağustos 2011 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/2022...-odenecek.html
2022 aylıklarınızı bayramdan önce alırsınız arkadaşlar. Yıllardır bayrama denk gelen aylıklarda zaten bu uygulama yapılıyor.
Acaba evde bakım aylıkları ödenir mi bayramdan önce? Normalde biz ayın 27 sinde alıyoruz Gaziantep'te. Tabii bir ay önce almamız gereken maaş bu. Peki Eylül maaşını verirler mi bayramdan önce?
arkadaşlar öbürsenenin bayrama 1 ay kala vermedilerdi 1 ay olunca vermediler ama şimdi benim aylık 11inde bayramsa 30 agustosta 1cigunu 25 şe kadar öderlermi bilmem maaş ödemesini yaparlarmı saygılarımla
arkadaşlar bu forumun kalitesi ve buradaki üstadların bilgi dağarcığına sonsuz saygı duyarak 2022 eylül 2011 dönem maaşları sizce bayramdan önce ödenmesi konusunda tam bir bilgiye sahip arkadaşlar varsa lütfen bizle paylaşsınlar. Alo 170'i arayıp bir soralım bakalım ne kadar doğru bu durum.
Bayram 30-31 Ağustos + 1 Eylül 2011. (Salı-Çarşamba-Perşembe)
2022 Maaşını ilk alacak kısım: 5 Eylül 2011
agustos ayında almıyormuyuz arkadaşlar yanılmıyor isem en son haziranda aldık ? agustos ayında alıcakmıyız?
@özİsTar
sen yenisin galiba
3 aylık maaş bu 2022 maaşı
yeni ile ne alaka agustos ayında veriliyormu diye sordum 2022 olduğunu biliyorum
![]()
bayram ayın 30 su vermezler bençe ayın 3 çüne felan olsaydı olurdu arada 8 gün felan oynuyor zor
yormayın kendinizi bekleyin görün.![]()
arkadaşlar alo 170'i arayıp sorsak nasıl olur?
bu hükümet kararı gerektiren bir durum bayrama 1 hafta kala belli olur tabii ki bir baskı kurulsa faydası olur
bayramın ilk günü 30 ağustos
maaşların ilk günü 5 eylül
arada 7 gün oynuyor.
bayram 3 gün ama 30 ağustos salıya denk geliyor e zaten 29 ağustosta arefe yarı gün yani kısacası 27-28-29-30-31 ağustos+1eylül tatil sadece cuma günü kalıyor geri acaba bunna göre devlet 27 ağustostan başlayıp taaki 5 eylül pazartesine kadar tatil yapabilir. O yüzden inşallah maaşları erken alırız diye düşünüyorum.