mustafa bak şimdi iştahım kabardı benim bu baklavayı yemem lazım ayrıca bunun karşılğı olarak benimde sana bir şeyler ısmarlamam lazım bakalım 2 kilo kadayıf dolması olabilr.
mustafa bak şimdi iştahım kabardı benim bu baklavayı yemem lazım ayrıca bunun karşılğı olarak benimde sana bir şeyler ısmarlamam lazım bakalım 2 kilo kadayıf dolması olabilr.
kolalarda benden hadi
inş alınır bayram üstü işe yarra baya![]()
arkadaşlar sgk kurumu 170 i aradım bugun daha böyle bir acıklama yapılmamış gelecek hafta sgk sitesinde acıklanacakmıs yani bence 3 gun filan oynuyor onun için vermezler verseler keşke ama maaşlar bayramsonu yatar.
arkadaşlar ümidinizi kesmeyiniz yola devam)
"2022 EYLÜL AYLIKLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEKTİR. DOĞUM TARİHİ 0.1.2.3.4 OLANLAR AYIN 25 İNDE, 5,6,7,8,9 OLANLAR AYIN 26 SINDA AYLIKLARINI ALABİLECEKLERDİR. DUYURULUR."
SGK Primsiz Ödemeler Daire Başkanlığı
Tahmin ettiğim gibi %70+ 1025TL alıcak...
Facebook sayfamız;
http://www.facebook.com/groups/2022liler/
link atarmısınn
Link yok, bizzat kendisi söyledi.
kesinmi bu arkadaşlar
arkadaşlar link yok madem haber kaynagını versin tv dense umutlanmayın yada yalan attı kendisi söleyen) eger gercekten ödenecekse sevindirici haber ama yalan sölüyorsa herkezi hayal kırıklıga ugratır.
Alo 170 dekiler bizden daha cahil ama genede bir arayın bilgi için, olmadı Sosyal Yardımlar Daire Başkanlığı Halit Namık DEMİR 0312 458 12 72 arayın kendi söylesin duyduğunuzuda buraya yazın...
tamam arkadaşım sana birşey diyen yok sen görevini yapmışsın demekki ödenecek.
ben önce aramıstım önümüzdeki hafta acıklanacak dedıler. 170 yada sgk sitesinde yayınlanırdedıler.
Yok yok bu konuda kesin olmayan şey yazmam sonuçta bende engelliyim.
@TTedTT arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.