TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Loris Avatarı

Son Giriş
    30.03-2020
    Saat
    14:12
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    18

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba. Benim annemin 500.000 tl kadar borcu var. Af gelince her halde bu oran 250.000 tl'ye düşer Evinde satılma durumu var tabi. . Allah göstermesin annem ölürse bu borçlar abim ve benim üstümemi kalır.? Ben ve abim %70~%100 rapor ile maaş alıyoruz. Aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler.

Üye
    gezginemlak Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    29.05-2018
    Saat
    21:35
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

evet.
    borçlu kişinin vefat etmesi durumunda mirascılara mirası kabul edip etmedigi sorulur.mirası kabul etmezseniz adına olan mal satılır borç odenir.yok eger kabul ederseniz mirası o zamanda oncelikle borçlar odenir .geriye mal kalirsa size kalır yok kalmazsa ,yani borcu odemeye mali yetmezse siz kalanını odemek zorunda kalırsınız.
    allah kolaylık versin.

Üye
    Loris Avatarı

Son Giriş
    30.03-2020
    Saat
    14:12
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    18

peki maaşımız bu durumda kesilir mi? eve 70.000 tl değer biçtiler. af gelirse 36.000 tl borç olurmuş. ama evi satılsada borcu karşılamıyor. peki abi mirassı kabul etsek ve kabul etmesek maaş durumumuza etkisi ne olur? bu konu ve konularda beni aydınlatır mısınız? çok teşekkür ederim.saygılar..

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

mirası kabul etmezseniz size hiçbir şey olmaz.kalan miras borcu karşılamıyorsa kabul etmeyin.sizin aylıklarınıza bir şey olmaz kabul etmezseniz.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    2022 aylıklarınız kesilmez. 2022 aylığınıza el konulamaz.
    Diğer konular için bir avukata danışın lütfen. Avukata danışmadan kendi başınıza hareket etmeyin.
    Avukat için ücret ödeyemeyecek durumdaysanız baroya adli yardım talebinde bulunun:http://www.engelliler.biz/forum/huku...ler-hukuk.html