TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 26 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    01:15
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba

ben %78 zihinsel engelliyim raporum var ama izmir ege üniversitesi hastanesin den aldim raporu, devlet hastanesi raporu yok devlet hastanesi raporu istiyorlarmiş sanirim
    sizce ben maaş alir miyim.?

annem ile yaşiyorum annem emekli emekli sandigindan bakiliyorum ben de. işim yok gelirim yok annemin sadece 850TL geliri var evimiz bize ayit. ev giderleride hesaplaniyormuş sanirim. kredi karti da dahil mi buna ?

teşekkürler

sanirim cevaplayacak kimse yok

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    16:26
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.026
    Verilen Beğeniler
    4.297

Üniversite hastanesinden alınan rapor da geçerlidir. Yeter ki 2022 maaşı için gerekli değerlendirme bulunsun raporda.
    Annen senin vasin ise, bu durumda sen onun bakmakla yükümlü olduğu çocuğu statüsünde sayılırsın ve buna istinaden 2022 bağlamazlar diye düşünüyorum. Ama sen yine de kaymakamlığa başvurup şansını dene. Çünkü farklı uygulamalar olabiliyor...
    2022 aylığı için gelir hesabı yapılırken giderlere bakılmıyor. Önemli olan tek şey gelirler.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

ben gittim kaymakamliga devlet hastanesinden rapor istediler abi ege üniversitesi raporu geçmiyormuş .?

benim hiç bir gelirim yok annemin saglik güvencesinden bakiliyorum sadece

emekli sandigi yani ben bu maaşi kesin alirmiyim. ?

ve ben bu maaş almak için giderlere bakiliyor diye duydum abi.?

bilgilendirirseniz çok sevinirim. bu maaşi alma şansim yüksekmi..

ayrica hem 2022 maaşi hemde fakirlik maaşi alirmiyim.?

teşekkürler ve annem vasiyet davasi açmayi düşünüyor bu maaş almayi etkilermi.?

Üye
    stiloking Avatarı

Gerçek Adı
    çağlar
    Son Giriş
    05.11-2020
    Saat
    19:03
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4

slm bende 2022 maaşı aldım.üniversite raporu geçerli olmuyudu.ben başvurduğumda şimdi bilemem.devlet hastanesinden rapor alman gerek.ancak yaşın 18 olmalı.benim yaş 18 olunca sigorta sağlık güvencesi vermemişti.hem yeşil kartlı hem de 2022 maaşım vardı.başka birşey alamıyorsun.annenin aylığını evde yaşayan kişi sayısına bölüyorsun.sonuç askeri maaşın altında çıkmalı.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.026
    Verilen Beğeniler
    4.297

Hem fakirlik geliri hem 2022 geliri aynı anda vermezler diye düşünüyorum.

Üniversite hastanesninde alınan raporlar geçerlidir.

2022 Yönetmeliği madde 11:
    Sağlık Kurulu raporları "Özürlülerin tüm vücut fonksiyon kaybı oranları Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre belirlenir."
    Rapor yönetmeliği madde 7:
    "Bu Yönetmelikte belirtilen özürlü sağlık kurulu raporlarını düzenlemeye bu Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-1 sayılı listede belirtilen sağlık kuruluşları yetkilidir."
    Yönetmelikte adı geçen EK-1 sayılı cetvel:
    Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları
    207. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    208. İzmir Dr.Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    209. İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Arştırma Hastanesi
    210. İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
    211. İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
    212. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    213. İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    214. Aliağa Devlet Hastanesi
    215. Bayındır Devlet Hastanesi
    216. Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi
    217. Bornova Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi
    218. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
    219. Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi
    220. Foça Devlet Hastanesi
    221. Menemen Devlet Hastanesi
    222. Ödemiş Devlet Hastanesi
    223. Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi
    224. Tire Dr. Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi
    225. Torbalı M. Enver Şenerdem Devlet Hastanesi
    226. Urla Devlet Hastanesi
    227. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
    228. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
    229. Güzelyalı Asker Hastanesi
    230. İzmir Asker Hastanesi
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

abi kaymakamliga gittik biz devlet hastanesi raporlarina veriyoruz dediler bana ?
    devlet hastanesine sevk ettiler.

bir de ben kesin maaş alirmiyim sizce ? ve polis eve neden geliyor abi ? yaşim 20 benim annemin saglik güvencesinden bakiliyorum. alirim sanirim heralde ? ve rapor kaç günde çikiyor .?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.026
    Verilen Beğeniler
    4.297

Canım benim, eğer birkaç yıl içinde alınmış bir raporsa o Ege üniversitesinden aldığın rapor, onu kabul etmek zorundalar. Yeni raporu alman çok zor olacaksa, kaymakamlığa gidip yukarıda yazdığım bilgilerin çıktısını alıp gösterebilirsin.

Maaşın bağlanıp bağlanmayacağını inan bilemiyorum. Bu işler biraz da şansa bağlı...

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

abi söyledim kaymakamliga ama anlamiyorlar.. illakı devlet hastanesi raporu olcakmiş ilginç ya

birde eve polis neden geliyor ? ve rapor hemen çikiyor mu ?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.026
    Verilen Beğeniler
    4.297

Terbiyesizliklerinden... Kendini senden akılı sanan bir saygısıza denk gelmişsin, kendince tatmin oluyor. Ege üniversitesi hastanesi İngiltere devletine mi bağlıymış!?

Rapor almak her zaman zordur. Sen ne kadar sürede halledebilirsin işleri bilemiyorum. Ama ebn senin yerinde olsam yukarıda yazdığım kanun maddeleri içeren mesajın çıktısını alırım bilgisayardan ve elindeki raporu kabul etmeleri için diretirim. Ben haklarımı biliyorum, bu haklarımı kullanmama engel olursanız, raporumu kabul etmezseniz, sizi Başbakanlık BİMER'e şikayet edeceğim de...

Eve polis gelecek, çünkü beyan ettiğin gelirle evdeki yaşam koşullarının örtüşüp örtüşmediğini inceleyecek...

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

peki bana derseler devlet hastanesi raporu isteniliyor böyle bir yasa var derseler

ve bu yasayi gösterirlerse bana kanitlayarak ben ne yapicam ?

rezil olmakta var orda bide

ve devlet hastanesi şuanki raporuma bakarak yeni rapor verebilirmi sizce.?

ve rapor hemen çikiyormu hastaneden ? yarin gidicem hastaneye sabah.

birde diyelim bu maaşi alamadim. fakir maaşini kesin alirmiyim. belediyeden.?

muhtardan gittim. fakir belgesi aldim. dilekce yazilcakmiş birde yeşil kartım yok

gelirim hiç birşeyim yok benim. babam ile annem ayri zaten ordan da gelir yok

vermeleri lazim aslinda abi sorularimi cevaplarsaniz çok memnun olurum teşekkürler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.026
    Verilen Beğeniler
    4.297

Dermezler. Derlerse boş konuşmuş olurlar. Ben yazdım sana yasal bilgileri yukarda. Aksini söyleyen yanlış söylüyor.

Hastanedeki işler ne kadar süre bilmiyorum. Bir gün de sürer 6 ay da. Belli olmaz.

Fakirlik geliri alırsın heralde. Bir sorun olmaz...

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

abi fakirlik geliri ne kadar aylik .? ve ben belediye başvurcam sanirim degil mi fakirlik maaşi için ?

çok teşekkürler cevap için

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

2022 maaşi alan varsa forumda nasil aldigini ve neler yapildigini yazarsa

çok sevinirim. bende yarın devlet hastanesine gidicem 2022 maaş için

rapor alicam yeni rapor istiyorlar mesala devlet hastanesine ücret ödücezmi. rapor kaç günde çikiyor vs bilgilendirirseniz sevinirim.

ve sonrada özürlü tanitim karti alicam bunu nasil alabilirim.

öncelikle izmirde oturan kişiler varsa nerelere gidilcek açiklarsaniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Üye
    2kadir Avatarı

Gerçek Adı
    özcan kaya
    Son Giriş
    05.03-2018
    Saat
    10:57
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

yeşilyurt devlet karşıyaka devlet alsancak devlet hastanelerinden alabilirsin ücret ödenmiyo 3 gunde rapor alırsın ayrıca psikiyatrik rahatsızlığın varsa 1 haftayı bulur

Üye
    Manisali Avatarı

Gerçek Adı
    Doğan GÜNEŞ
    Son Giriş
    10.05-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    teşekkürler hocam bilgi için

başka varsa maaş alan bilgilendirirseniz sevinirim.

benim psikiyatri sorunum var zihinsel özürlüyüm.

sizce alirmiyim rapor .? daha önceki raporum %78

Sayfa 1 / 2 12 SonSon