emekli sandıgından nasıl faydalanıyorsun. aylıkmı alıyosun sağlıktanmı yararlanıyorsun detaylı yaz
merhaba mal müdürlügüne gittim 3 gün önce emekli sandigindan yararlandigim için 2022 maaşi alamazsin deyip geri gönderdiler. emekli sandigini iptal ettirmek için ne yapmak gerekiyor ? nereye müracaat edicem veya 2022 maaşi almak için ne yapiyim. ?
kadin yok olmaz diyor devlet hastanesine müracat belgesi vermiyor
nolur yardim edin abilerim. maddi durumumuz çok kötü çalişamiyorumda hakkimi yiyorlar
Yardimci olursaniz çok sevinirim. mal müdürlügüne tekrar gitmeye çekiniyorum![]()
emekli sandıgından nasıl faydalanıyorsun. aylıkmı alıyosun sağlıktanmı yararlanıyorsun detaylı yaz
sadece sağlik üzerinden bakiliyorum annem üzerinden
bimere yazi yolladim bu şekilde Merhaba
ben 2022 maaşi için başvuruda bulundum izmir bayrakli kaymakanlik mal müdürlügüne kendileri devlet hastanesinden rapor alinmasi gerektigini söyledi. bizim elimizde raporumuz var zaten %76 ege üniversitesi tip fakültesinden alinmiş bu rapor geçerlimidir ? ege üniversitesi raporu geçerli diye biliyorum 2022 yönetmeliginde detayli bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler. sizce metin uygunmu ? cevaba göre mal müdürlügüne gidicem
Devlet hastanesinden rapor alman şart, başka yolu yok.
Rapor için Alsancak Devlet hastanesini tercih et.
İşi fabrikasyona dökmüşler, 1 günde rapor veriyorlar.
100 kişiden sonrasına bakmıyorlar.
Yanında mutlaka 6 aydan önce çekilmiş fotoğrafların olsun, eski olunca asla kabul etmiyorlar. Ben karşıdaki fotoğrafçıdan çekilmek zorunda kaldım kazık yedim.
Mümkünse engelini abart, 100 kişiyi yetiştireceğim diye alelacele bir bakımdan geçiriyolar. Muayeneden çok görsel intiba ön planda, saçma ama böyle.
Jem;
Jem abi mal müdürlügünden sevk kağidi vermiyorlar annem üzerinden bakildigim içinonu alsam gidicem
ayrica devlet hastanesi 1 gün de vermiyor raporu randevu veriyor 2 3 aya randevu günü geldiginde gidiyorsun ?
senle beraber gitsek aslinda iyi olurdu hem tanişmiş olurduk
bende mental kapasite bozuklugu var sence % kaç alirim ?
Hastaneye gidip raporu sevk olmadan da alabiliyorsun.
Alsancak hastanesinde olay çok hızlı, ama ben 2010 senesi Ocak ayında gitmiştim, şimdi durum ne bilmiyorum. Fakat o hastaneden 4 sene öncede almıştım ve bir günde bitmişti herşey. Büyük ihtimalle beklemezsin fazla.
Hastalığının rapora yansıması %de kaç olur bilmiyorum.
Jem;
sevk olmadan alirsak rapor almak için para ödücez ama ?
sevk olmadan alsak ne işe yaricakki ? mal müdürlügü işleme almiyor
emekli sandigindan bakildigim için emekli sandigini nasil iptal edebilirim ?
Manisali;
arkadaş bendede zihinsel ve ruhsal hastalığım var senle oranın yöneticileri dalga geçio bence oturanboğa arkadaş kanunu kopyalamış oraya ne hakla adeta senle dalga geçer gibi diretiyolar anlamıom şikayet et şikayet bende zamanında öle yaptım hakkını söke söke almak için başbakanlığa cumhurbaşkanlığına hatta cumhuriyet başsavcılığına görevi kötüye kullanmak suçundan şikayeti bas bende buranın kaymakamlığını savcının tokadıyla uyandırdım tıkır tıkır her ay yardımımı alıom hele bi vermesinler hemen savcının tokadını gösteriom
merhaba
2022 maaşi için maliye ye mi başvuruyoruz yoksa yine eskisi gibi kaymakanlikmi sadece nerelere başvurabiliriz maaş için ?
teşekkürler
2022 aylığı için ikametgahınızın bağlı bulunduğu defterdarlık ya da malmüdürlüğüne başvuracaksın ablam. Bunlar da kaymakamlık içinde sanırım.