Aralık ayında alınacak 2022 maaşı yani mümkün değil
Aralık ayında alınacak 2022 maaşı yani mümkün değil
Dün gece tv de gördüm tüm maaşları bayram dolayısıyla erken ödüyorlar, ancak 2022 maaşı ıle ılgılı bir şey duymadım, sanmıyorum ödensin, sizin bilginiz varmı bu konuda ?![]()
kardeş bayram aın 29'unda. Aralık maaşı da (7-11 aralık). Arada 10 gün falan oynuyor. Biraz bekle yani 1 hafta daha beklesek bir şey çıkmaz...
belki kurban alacak arkadas belki bayramlık alacak belkide bayramda ziyarete gidecek.
evet lovets haklııııı
engelli parasını kurbana yatırmak doğru değil . engelli parası alan biri zaten kurban kesmekle yükümlü değildir .
NETBUS
hakkaten yani sen zaten onu yardım olarak alıyorsun senin bir gelirin değil ki devlet onu sana aç kalma çalma çırpma yanz gözle bakma diye veriyor o praya kurban alınmaz ki Alınsa da caiz olmaz yani o para ile alınan kurban kesilmez
(Müftülüğe sorulmuştur)
Ben onca sene bu parayı aldım daha erken yattığını görmedim
sevgiler
TayTIS
kurban nereden cıktı ?)
2002 yilindan beri maas aliyorum daha erken yatiridklarini gormedim bizleri pek umursadiklarini sanmam ama bu konu cok onemli bir konu cunku bayram oncesi almamiz gerek bana gore cunku bayramda bes parasiz olcaz bayram yine bize bayram deil bence elde avucta kurus yok hic olmasa erken verseler disari cikip 1 2 gun gezsek vermezler ama uvey evlatiz biz bizi umursamaz devletimiz
Gecen sene kurbanda erken yatmisti bu senede erken yatabilir,karamsar olmamak lazim ALLAH BUYUKTUR.
Kardesim
kurban bayramda oncesinde maas olmaz bayramda 27 kasim baslayacak bir haftaya Aralık maaşı da (7-11 aralık).
2022 maaşı 3 aylik Her Aralik-Mart-Haziran-Eylul mecbur.
blueboyfe;
biliyorsunuz kurban bayraminin islamiyetle ilgisi yokdur.çunki kubran bayrami islamiyetin çıkışından çok daha eskidir.ibrahim peygamber zamanında çıkmıştır.malum hikayeyide biliyorsunuz.uzun uzun anlatmaya gerek yok.
Arkadaşlar sizi tebrik ederim,2022 maaş ödeme tarihini taaa
İSLAMİYETİN KURULUŞUNA bir şekilde bağladığınız için
![]()
Mart, Haziran, Eylül ve Aralık
-Doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü
-Doğum yılının son rakamı 1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü
-Doğum yılının son rakamı 2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü
-Doğum yılının son rakamı 3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü
-Doğum yılının son rakamı 4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü