iyi akşamlar az önce 2022 maaşı bir arkadaşımın dedigine göre maaşların pazartesinden itibaren ödenmeyeme başlayacagını söyledi bayramdan dolayı erken ödeme olacakmış..acaba bu konuda bilgisi olan varmı teşekkürler.
iyi akşamlar az önce 2022 maaşı bir arkadaşımın dedigine göre maaşların pazartesinden itibaren ödenmeyeme başlayacagını söyledi bayramdan dolayı erken ödeme olacakmış..acaba bu konuda bilgisi olan varmı teşekkürler.
ya kardeş haberim yok ama enson 9 ayda almadıkmı günü dolmadan devlet vermez keşke verse.
tutku205 kardesim
ben oyle bisey olacagini zannetmiyorum.daha onceden hic dedigin gibi bi durum olmadi heralde.sanmam boyl bisey olacagini
2022 maaşları malasef bayramdan önce yatmayacak keşke yatsa ama sgk.duyuru yaptı.ödenmeyecek
Bu kaynağa bakarsak http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connec...df?MOD=AJPERES
bize maaş ödenmeyecekGözümüz aydın gene bayramda parasız dolanacağız
Kazamız mübarek olsun, Bayramınız kutlu olsun![]()
yatmıyormuymuş oo şahane,
merhabalar ben işe başaladığım için 90 günlük ssk sürem dolana kadar olan süreyi alabileceğimi söylediler adana merkez postanesi bana bu dönemin ödemesini yaptı galiba bayram dolayısıyla sizlerede yapılacakmış çünkü memur bana ha 10 gün önce ha 10 sonra dedi ödemeyi yaparken
Merhaba bu konu canım ı sıktı..
2008 yılında kurban bayramından önce verilmiş .
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connec...df?MOD=AJPERES
kaynak
T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu
Duyurulardakı 5.madde de yazıyor.
inşallah bu yıl da aynısı olur .basın açıklamasını bekleyelim.
Kurban bayramı Dini bir bayramdır islamiyet e baglıdır.
2022 maaşı ile neden kurban kesilmesin durumu varsa aldıgı parayı bırıktırıp kesse ne mutlu ona kesmeyıp de insanların bir avuç etgetırmesınımı bekleyecek herkes yerken neden o baksın. herkes dagıtıp hayır işlerken neden o işlemesin o muftuyu bana yolla
ya kardeşim sizde bayramdan önce ödensin diyorsunuz olmaz mantıklı bişey mi? hani ödeme günü bayrama denk gelse belki ödenir
Memur emeklileri ile dul ve yetimlerine aylık ödeme günü 1 Aralık 2009 tarihinde olanlara 20 Kasım 2009'da, 2 ve 3 Aralık'ta olanlara 23 Kasım'da 4 Aralık'ta olanlara 24 Kasım'da 5 Aralık'ta olanlara 25 Kasım'da alacak!
SSK emekli, dul ve yetimlerine Tahsis numarasının son rakamı
9 olanlara 17 Kasım'da
7 olanlara 18 Kasım'da
5 olanlara 19 Kasım'da
3 ve 1 olanlara 20 Kasım'da
8 ve 6 olanlara 23 Kasım'da
4 olanlara 24 Kasım'da
2 ve 0 olanlara 25 Kasım'da
Bağ-Kur emekli, dul ve yetimlerine 9, 7 ve 5 olanlara 20 Kasım'da
3 ve 1 olanlara 23 Kasım'da
8, 6 ve 4 olanlara 24 Kasım'da
2 ve 0 olanlara 25 Kasım'da