TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon
Toplam 109 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Başgedikli Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    08:49
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    23
    Verilen Beğeniler
    29

Zaten Değerlendirdiniz! 5
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selam değerli arkadaşlar.Malum bu enflasyon ortamında engellilere ödenen maaşlar bırakın geçinmeyi,Bir kaç gün idare edibilmeyi dahi sağlayamıyor.Seçim dönemine girildi ve endüşük emekli maaşı alanlara,gazilerimize zamlar yapıldı.Emeklilerin bayram ikramiyesi arttırıldı.Toplumun en düşük maaşı layık görülen biz engellilerin durumları ise görmezden geliniyor.İşte şimdi tam zamanıdır.Sosyal medya platformlarında Twitter vs.organize olalım.Engelliler zam istiyor tagı açıp hepimiz süreki yazalım.Ülke gündeminde zammı alıncaya kadar yer edinelim.Bu gün engelli maaşı alan ülkemizde 750.000 Vatandaşımız var.Bu sayıya 65 yaş aylığı alanlar ve evde bakım ücreti alanlar dahil değil.Yani ailelerimizle beraber 4-5 milyona ulaşan bir kitleye sahibiz ama sesimiz maalesef hiç çıkmıyor.

Hemen bugünden itibaren,yazmaya başlayalım.Ailemizi,arkadaş çevremizi,yakınlarımızı da dahil edip dikkatleri üzerimize çekelim.Çekingen davranmakla elimize bir şey geçmeyecek.Vakit kaybetme lüksümüz yok.Hepimiz gayret gösterelim.Aramızda sosyal medyayı çok iyi kullanan,yetenekli arkadaşlarımız illa ki vardır.Bu arkadaşlar ön ayak olsunlar,Hemen faaliyete geçelim.Bu yazıyı okuyan hiçbir engelli arkadaşım kayıtsız kalmasın lütfen.Forumdaki her üyeye bu sayfayı gösterelim.Birleşirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir husus yok.Hepinizden azami gayret bekliyorum.Saygı ve sevgi ile...

Ben Twitterde bir tag açtım ve bütün herkesi bu taga yazmaya bekliyorum. #Engellilerezamistiyoruz https://twitter.com/hashtag/Engellil...=hashtag_click

Üye
    derbo78 Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    29.03-2023
    Saat
    20:58
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    33
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 4
    Malesef Engelliler Dernekleri uyuyor.
    Oyüzden seçim zamanında bile partiler engellileri görmüyorlar bile

Üye
    Sessiz Dünyalı Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    92
    Verilen Beğeniler
    205

Zaten Değerlendirdiniz! 4
    İki ay kadar önce Cimer'den medet umma saflığıyla Engelli Aylıklara seyyanen zam yapılması ve Bayramlarda emeklilere verilen bayram ikramiyesi gibi bizlere verilmesi ya da Engelliler Gününde iki aylık tutarında ikramiye verilmesi talebiyle başvuruda bulunmuştum. Kurumların birbirleri arasındaki ağır çekimli dar alanda kısa paslaşmalarla nihayet 1 ayı aşkın geçen süreden sonra gelen yanıt aklımla adeta alay eder nitelikteydi.
    Yardım için gerekli şartlar sıralanıp "SYDV'na sosyal yardım yapmak istiyorsanız e-devletteki linki aha şurada" şeklinde meseleden alakasız bir cevap... BEN NEYDEN BAHSEDiYORUM, SiZ NEYDEN BAHSEDiYORSUNUZ!! diye kafamın tasını attırmışlardı.

Diyeceğim şu ki; Aile ve Sosyal Polit. Bakanında iş yok engellilerin hayrına yarayacak. Sermayenin dostu bu siyasi iktidarın da hiç niyeti yok engellilerin gönlünü çalacak jestler yapmaya, olsaydı çoktan yapardı.
    Muhalefet liderlerinden de tık yok, varsa yoksa emekliler. Yazıklar olsun hepsine! Oy oranı hesabına göre bakılıyor meseleye.

Sosyal medyada gündem yapılırsa belki lutfederler!

Engelli Aylıklarına ek bir zam yapılmazsa eğer, memur maaş katsayısından ayrı, aylıkların alım gücü yaş... Emeklilere, ona buna dağıtılan ulufe, ETY falan, aylıklarımızın alım gücünde en az %20'lik kayıp yapacaktır. Bir nevi bizden alınıp ayartmak istedikleri kesime ve kaçacak tabanlarına vermiş oluyorlar.

Üye
    Şamil67 Avatarı

Son Giriş
    17.04-2023
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    Zonguldak
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Adam gibi bi başlık açılmış katılan engelli bile içler acısı siz bu engelliler ile mi bu işi basaracaksiniz. Ölmüş bunlar bi fatiha oku gitsin.bi cacık olmaz bu potansiyel le...Daha kendi hakkına sahip olmayanlar sizin haklarınızii mi destekleyecek.geçenlerde facebook a yazdım altına engelli boş yazmış .aynen engelliler boş tür. Boş olanın neye faydası olacak .tekrar yazıyorum ölmüş bu insanlar.Hakkını aramaktan aciz bulunduğu ezikligi kabullenmis daha ne yazayım .normal şartlarda şu sitede en az 25000 kişi çıkması lazim .nerde bunlar.bence artık site yöneticilerinin milleti bir araya toplama vakti gelmiştir. Site yöneticilerini davet edin konuya buna bi son verelim onlar öncü olsunlar.bizden daha etkili olur.

Üye
    Şamil67 Avatarı

Son Giriş
    17.04-2023
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    Zonguldak
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Aradığınız potansiyel öncü liderlik yapabilecek kapasitede olanlar bu sitenin yöneticileri onları ikna etmek lazım .hertürlü eyleme varım .

Üye
    Başgedikli Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    08:49
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    23
    Verilen Beğeniler
    29

Konu güncel arkadaşlar.Neden destek olmuyorsunuz?İki satır mesaj yazmak size çok mu zor geliyor?Demek ki herkes aldığı paradan,yaşadığı hayattan memnun.

Üye
    tolg@ Avatarı

Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    12:43
    Alınan Beğeniler
    105
    Verilen Beğeniler
    1

Sosyal medyadan aile bakanı cumhurbaşkanını millet ittifakının tüm başkanlarını etiketleyip sürekli yazmak gerek birde akşam Foxhaber yazmak gerek Sosyal medyadan belki faydası olur ama bir kaç kişi ile olmaz birlik olmak gerek ayrıca çoğu kişi aile destek paketi aldığı için sesi çıkmıyor o destek bitince ne yapacaklar bakalım

Üye
    afyonlu_biz03 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    05:16
    Yaşadığı Yer
    afyon
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    10

cimerden yazdım ben arkadaşlar

Üye
    tolg@ Avatarı

Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    12:43
    Alınan Beğeniler
    105
    Verilen Beğeniler
    1

@afyonlu_biz03
    Cimerden cevap gelene kadar seçim biter

Üye
    kenan91 Avatarı

Gerçek Adı
    Kod adım Mahmut :)
    Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    12:58
    Yaşadığı Yer
    Hayalimde MOSKOVA :)
    Alınan Beğeniler
    130
    Verilen Beğeniler
    367

Hem engelli maaşları, hemde asgarî ücretin altında kalan engelli emeklilerin aylıkları asgarî ücrete sabitlenmeli. Yıllarca ülkeye hizmet veren engelli emeklilere ekstra ikramiye verilmeli.

Üye
    ARZU NUR YILMAZER Avatarı

Gerçek Adı
    Mehtap nur
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    168
    Verilen Beğeniler
    367

Arkadaşım buradan ağlamayalım gereken yerlerden sesimizi yükseltelim lütfen

Üye
    ibrahim118 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet demir
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    19:32
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    0

Cimere yazdım şuan çalışma bakanlığına gönderilmiş herkes yazsın burdaki mesajı kimse görmez cimer tek adres en azından emekliye verilen bayram ikramiyesi engellilerede verilsin

Üye
    Sessiz Dünyalı Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    15:25
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    92
    Verilen Beğeniler
    205

Cimer'den bir cacık olmaz. Üstteki yorumumu okursan, fiyaskoyla sonuçlanan deneyimimden anlarsın. @afyonlu_biz03

Cimer'den bir cacık olmaz. Üstteki yorumumu okursan, fiyaskoyla sonuçlanan deneyimimden anlarsın.

@ibrahim118
    Cimer'den bir cacık olmaz. Üstteki yorumumu okursan, fiyaskoyla sonuçlanan deneyimimden anlarsın.

Üye
    afyonlu_biz03 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    05:16
    Yaşadığı Yer
    afyon
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    10

@Sessiz Dünyalı

napalım yani bedava oturalımmı yerimizde sen gibi

Üye
    ibrahim118 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet demir
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    19:32
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Sessiz Dünyalı

Mesajını okudum sende benim mesajı okudun değilmi tek yetkili kurum cimer başka nereye yazacaksın A101 yada bime mi yazalım yeri geldi sonuç aldık yeri geldi sonuç alamadım ama tek adres orası vgm den maaş alıyorum aile destek programına başvuru yaptım kabul edildi yardım gününü beklerken vgm den sms geldi aile destek yardım başvurunuzu iptal ettirmezseniz engelli maaşınız kesilecek diye iptal ettirdik bu durumu cimere yazdık sonuç aldık aile destek yardımını alıyoruz inşallah bu seferde bayram ikramiyesini alırız herkes yazarsa bahane bulmadan gerçi çoğu kişi kılını kıpırdatmıyor armut piş ağzım düş misali

Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon