TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 45678
Toplam 109 mesajın 106-109 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sunnshine Avatarı

Gerçek Adı
    Nilay
    Son Giriş
    18.11-2023
    Saat
    01:16
    Yaşadığı Yer
    Hiç bir yer
    Alınan Beğeniler
    19
    Verilen Beğeniler
    38

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @yunusarpc

Zaman zaman bir benmi uğraşacağım yılgınlıgı hepimizede oluyor. Iyi kötü eşime el açmadan kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum. Bu bizim cok dogal hakkımız olmalı. Nezaman ne icin kesilecek diye korkuyorum doğrusu. Ben neden bu korkuyu yasayayim ? Bununla birlikte bayram harçlığı konusuda gundemde olmali daha yaşanır hale gelmeli ve bunun icin kimse birsey yapmiyorsa elimizden gelen sesimizi duyurmaksa bunuda yapmak zorundayiz ki kendi adıma yapıyorum ben. Benim gibi sizin gibi düşünen herkesde bir zahmet yapsin!

Üye
    Başgedikli Avatarı

Son Giriş
    04.12-2023
    Saat
    01:50
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    30

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @sunnshine
    Elbette ki elimizden geleni yapmamız gerekiyor.Zaten yapacağımız şey telefondan,tabletten yada bilgisayardan bir yere bir kaç yazı,twit vs yollamak.Ama bizim insanımıza bu bile zor geliyor yada ne bileyim,belkide önemsemiyorlar yada biz kendi engellilerimiz üzerinde bile yeterince farkındalık oluşturamıyoruz.

Üye
    VAAS Avatarı

Son Giriş
    29.11-2023
    Saat
    05:54
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    67
    Verilen Beğeniler
    645

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Engellilerin daha güzel şartlarda geçim sıkıntısı çekmeden yaşamasını istiyorsak; Sosyal medyada ve sahada Kemal Kılıçtaroğlu'nu desteklememiz gerekiyor. Akp hükümetinin bize hiç bir halt vereceği yok verecek olsa kaç senedir sesimizi duyardı! O yüzden ne yapın edin yarın gidip oyunuzu Kemal Kılıçtaroğlu'ndan yana kullanın ve sistemin değişmesini sağlayın yoksa tek adam rejimi sadece engellilerin değil bu ülkenin de sonunu getirecek...

Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    16:47
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    48
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    geniş çaplı bi eylem gerekli engellilerin sesini duyurmaları için

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 45678