TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 123456 ... SonSon
Toplam 109 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Sessiz Dünyalı Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:44
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    94
    Verilen Beğeniler
    205

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @ibrahim118
    Engellilere yönelik sosyal yardım Aile Ve Sosyal Polit. Bakanlığı ilgileniyor. Çalışma Bakanlığının ne alakası var, ben çözebilmiş değilim. Ciddiyetsizlik, baştan savma bile buradan anlaşılabiliyor.

@afyonlu_biz03
    Laf sokmanın sırası değil. Ne demek 'senin gibi bedava oturmak'? Ben de senin gibi oturduğun yerden yaptığın gibi Cimer'e uzun uzun kafa patlatıp yazmıştım. Sen taa Ankaralara gidip de mi yaptın başvurunu? Ben bu laf sokma cambazlıklarını yemem!

Üye
    ibrahim118 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet demir
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    19:32
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    0

@Sessiz Dünyalı
    Boş konuşma çok bilmişlik yapıyon bayram ikramiyesi için yazdım o işlere çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bakmiyormu

Üye
    tolg@ Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:01
    Alınan Beğeniler
    108
    Verilen Beğeniler
    1

Burda birbirimize laf söylemek yerine hergün gerekli kişileri etiketleyip twit atsak bir şansımız olur belki

Üye
    compeder Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    00:22
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    2

Kardeşlerim kimse kendisinden başkasını düşünmüyor şu site üyeleri yöneticileri bile müdahil olsa sesimiz duyulur ama kimsenin umurun da değil işine gelen canın yanınca siteye yazıp yardım edin diyor engellinin şartından geçinmeye gelince iyi bu site reklamları üyeleri sayesin de alıyor şimdi kimseden tık yok o yüzden sana bana kimse zam vermez böyle geldi böyle gidecek

Üye
    Santino Corleone Avatarı

Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    01:53
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    42
    Verilen Beğeniler
    31

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Seversiniz sevmezsiniz bilemem ama bizi düşünen tek siyasi sanırım şuan için Fatih Erbakan. Engelli maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılma şartı var 30 maddelik ittifak şartlarının arasında. Muhalefet partileri ve AK Parti engellileri yok sayıyor artık önceden seçim dönemlerinde bizden bahsederlerdi artık oda yok tamamen unutulduk.

Üye
    heartbroken Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Partisinin adı her ne olursa olsun,siyasilerin seçim öncesi söylediklerine, verdikleri vaatlere hala inanıyorsanız, geçmişten hiç ders almamışınız demektir! bknz: https://www.yenisafak.com/foto-galer...utmadi-2005448

Benim aklımda en çok yer edeni 500 günde her aileye 2 anahtar vaadiydi. Muhalif gazeteler seçim sonrası 500 gün boyunca birinci sayfalarından geçen gün sayısı ilan ettilerdi… "Cennetin anahtarı" dahi vaad edildi bu ülkede siyasiler tarafından...

Benim hatırladığım kadarıyla bugünkü muhalif partilerin engelli yardımlarının yükseltilmesi için TBMM'de son birkaç yıldır "komisyonda" bekletilen teklifi vardı. hatta birkaç ay evvel teklifin linkini paylaşıyorlardı ,yazalım da bu teklifi dikkate alsınlar vs yazılıyordu bu forumdaki bir konuda.

Üye
    afyonlu_biz03 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:32
    Yaşadığı Yer
    afyon
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    10

Üye
    ibrahim118 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet demir
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    0

Bu zamlar herkesi kapsayan bir durum bizim temel sorunumuz bize verilen maaşın devede kulak olması emekliye verdiği zamla en düşük emeklinin maaşı 7500 + her bayramda 2000 bin lira engelliye verdiği maaş ne emeklinin bayram ikramiyesinden daha az esas sorun burda bu adaletsizliği gidermeleri lazım zam en azından asgari yada emekli maaşının yarısını vermeli yoksa memura emekliye %40 verdi bizede aynı zam geliyor diye sevinip kendimizi kandırmayalım aradaki fark düşürülmeli emekli pirim ödedi diyecekler gurupdan diyecek var aynı maaşı vermezler diye benim bildiğim hiç pirim ödemeden emekli olmuş yüzlerce insan var köye yaşayan neymiş zamanında tmo ne ofise buğday arpa verdigini belgeleyen makbuzu olan kişiler erbakan hükümetinde bir kuruş ödemeden emekli oldu onlara veriyorlarda malları mülkleri variken engelinin malı mülkü bırak yarim insan olduğu halde verdiği maaş 5 kilo et parası vay be

Üye
    Başgedikli Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    08:49
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    24
    Verilen Beğeniler
    29

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Bakın İbrahim 118 can alıcı noktaya değinmiş.Bir aylık engelli maaşı 5 kg ete denk diyor.Yani ölmüşüz ağlayanımız yok misali.

Üye
    heartbroken Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    4

Şu zamanlarda "iyileştirme" gibi tanımlarla birşeyler beklenebilir engelliler içinde evet! Ancak;
    Ekonomi sayfalarını ,ekonomistleri takip edeniniz var mıdır bilmiyorum ama; hem yerli hem yabancı ekonomistlerin söylediği,
    halihazırda uygulanan ekonominin temmuza kadar ancak dayanabileceği,şu faiz düşürücem dövizi de belli noktada tutacağım söyleminin yaza kadar ancak uygulanabileceği vurgulanıyor!
    Aranızda döviz kurunu takip eden varsa son 10 günde dolar 18.96dan bugün 19.18e geldi. Ekonomistlerinde dediği,
    Merkez bankasının artık baskıya dayanamayacağı yönünde.

Şimdi seçim ekonomisi uygulanmaya başlandı geçenlerde elektriğe tüm abonelere %15 nisandan itibaren indirim dendi,en düşük emekli maaşı şu dendi ,bayram ikramiyelerini şu kadar yaptık dendi,evet bize engellilerinde bu dönemde birşeyler koparabilmesi muhtemeldir.
    Son yerel seçimde marketlerde kasada görüyordum her halinden AKP'li olduğu belli vatandaşların sepet sepet yüzlerce milyonluk alışverişi yardım kartlarıyla ödediğine şahit oluyordum,muhtemelen yine bunu göreceğiz.

Nakite ihtiyacın had safhada olduğu, depremle de her anlamda büyük yara almış bir ekonominin seçim sonrası büyük bir krize ,hatta bundan evvelkilerden daha beterine doğru gitmesi,bize olası yapılacak "iyileştirmelerin" seçim sonrası pula dönüşmesi olasılığı kuvvetle muhtemeldir.

Yani şu dönemde seçime kadar ne kopardın kopardın,sonrası Allah herkesin yardımcısı olsun! Zor günler geliyor…

Üye
    ibrahim118 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet demir
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    0

@Başgedikli

Doğru değilmi arkadaşım sabah akşam haberlerde emekli aç emekliye zam emeklinin maaşı asgari ücretden az emekli yaşayamaz tamam doğrudur bu pahalılıkta ama birde engelli maaşlarına bakın elinizi vicdanınıza koyun beğenilmeyen emekli maaşının beşte biri kadar engelli maaşı alan insanlar var onlarda insan değilmi neden görmezden geliniyor sahip çıkan yok Allaha havele etmekten başka ne diyelim aç gözler nefisler doysun sonra belki bize sıra gelir

Üye
    Başgedikli Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    08:49
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    24
    Verilen Beğeniler
    29

@ibrahim118 Emekliler,staj kanunu çıksın diye bekleyenler,atama isteyenler vs hangi kesim varsa hepsi çok güzel seslerini duyuruyorlar.Sessiz kalmak sadece bize mahsus.Maalesef ne engelli dernekleri,ne toplum örgütleri hiç kimse en ufak bir şey istemiyor.En basit örneği şu site bile alakasız kalıyor.

Üye
    tolg@ Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:01
    Alınan Beğeniler
    108
    Verilen Beğeniler
    1

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: afyonlu_biz03 Mesajı Gör
    bi haber var
    Bence balon haber

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Başgedikli Mesajı Gör
    Maalesef ne engelli dernekleri,ne toplum örgütleri hiç kimse en ufak bir şey istemiyor.
    Valla yıllardır bu maaşı alırım bir kere bile engelli derneklerini görmedim engellilerin maaşı yükselsin şartları daha iyi hale getirilsin diye uğraştığını

Üye
    Şamil67 Avatarı

Son Giriş
    17.04-2023
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    Zonguldak
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    5

Arkadaşlar kendimiz organize olalım biriniz watsap grubu kursun eylem yapalım haber kanallarını davet edelim eyleme gelecek arkadaşlar gruba üye olsun Ankara da eylem yapalım . Twit atmak tan facebook a yazmaktan cimer e yazmaktan daha etkili olacağı kanatindeyim.devletten hakkımızı alalım. Engelli olduğumdan beri is bulamıyorum. Devlet bize sahip çıkmak zorunda devlet biziz.biriniz watsap grubu oluşturun.sonra eyleme geçelim.ben varım 20 30 kişi bile kafi maksat sesimizi duyurmak.

Üye
    Şamil67 Avatarı

Son Giriş
    17.04-2023
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    Zonguldak
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    5

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eyleme katılacak arkadaşlar eklesin watsap grubu

https://chat.whatsapp.com/BrcN23zuBBgHVNIubhgZrt
    Konu Şamil67 tarafından değiştirilmiştir (01.04-2023 Saat 12:55 ).

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 123456 ... SonSon