TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Syusuf Avatarı

Gerçek Adı
    yusuf
    Son Giriş
    30.01-2023
    Saat
    11:37
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Şimdi arkadaşlar kamuda bazı bölümlere başvuru yapıyorum ama çoğunda bu kural çıkıyor engelli maaşı alıyorum fakat ise alınıp alınmayacak belli deil her işe başvuru yaptım da engeli maaşı kesilmesi için başvurumu yapmam lazım yoksa iş başvurum kabul edildikden sonramı engelli maaşım bitilirmesi için başvuru yapmam lazım doğru yol hangisi bazı başvuruların hepsi kura ve mülakat

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak

Üye
    .mka Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1.536
    Verilen Beğeniler
    1.452

@Syusuf

başvuru yapınca kestirme.işe girince kestirmek için başvur.başvurup işe giremezsen bu seferde bidaha engelli maaşı için uğraşmak durumunda kalırsın.zaten işe girersen ssk vs bilgilerin görünür onlar keserler.bununmla birliklte işbaşı ettiğinde sen kestirirsin işi sağlama almak için.şuan için sakın kestirme .

Üye
    Nurtan Avatarı

Gerçek Adı
    Bolçi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Sokakları Denize Çıkmaz
    Alınan Beğeniler
    2.097
    Verilen Beğeniler
    1.539

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Syusuf

Başvurunuzu ekrandan yaptığınızda, sistem kabul ederse şartınızı evraklarınızı teslim sürecinde iptal ettirebilirsiniz.