Kesilmez ama ikametini aldırıp sosyal hizmetlere bildir hemen eve kontrole gelecekler gene.
Kesilmez ama ikametini aldırıp sosyal hizmetlere bildir hemen eve kontrole gelecekler gene.
Bana yardımcı olur musunuz? ŞehirDışına taşıdım. Maaşım kesildi. Ağustos ayının 22 sinde yeniden bağlanması için basvurdum. Maasım ne zaman verilir?
Yardım ederseniz memnun olurum
Teşekürler
Şehir dışına taşındiginiz için işlemler biraz uzun sürer eve kontrole gelecekler ondan sonraki ayda başlarsınız almaya buda en az 3 ayı bulur alamadığınız aylıkları belki toplu alırsınız bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetleri sık sık arayın dosyanız gelmiş mi öğrenin umarım en kısa zamanda tekrardan bağlanır maaşınız
Bursa
Teşekür
Ederim
Dahasonuçlanmadı
@RAMAZN
bizimde ağostosta kesildi eylül 26 onaylandı sadece eylül ekim tek yatmış maaş bu ay
Agustosdamaaşıaldın
Maaşınkesildi
Eylülekim
Çiftalman
Lazım
Söylediginegöre
Benimmaaşımkesildiadresimi
Şehirdışına
Taşıdıgımiçin
Şehir dışına taşındiginiz için dosyanızın oraya gelmesi zaman alabilir sosyal yardımlaşmayı arayıp sorabilirsiniz dosyanız gelmismi diye
Kaymakamaradı
Telefola
Banasorusordu
Nasılgeçiniyorsundedi
Bendeyardımlarl
Geçiniyorumdedim
Tamamdedi
Telefonukapattı
Yardımcıolurmusunuz
Maaşımadres
Degiştigiiçingeçsürermi
Teşekürederim
Eve gelmemişler telefonla aramışlar yarın veya pazartesi sisteme düşer büyük ihtimalle bağlanır maaşınız
Bursali
Teşekür ederim
Sagol kardeşim
İşallah baglanır da
Kiramı öderim
Kaymakam
Aile desdek parasını
Yani 500 teleyi
Onaylamiş
Engelli maaşı
Halen görünmüyor
Saygılar
VGM için dikkat önemli Cimerden bana gelen cevap
Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.
Ben söyledim size cumhurbaşkanı açıklama yaptı aile destekleri gelire eklenlenmiyecek diye bazıları ısrarla biz sorduk alamazsınız dediler diye o ozamandi şimdi basvurabilirsiniz hiçbir maaşı etkilemiycek
Arkadaşlarmaaşım
Maaşım
Kesildi
Yardımcıolun
22agustosdakesilditekrar
Sabahınabaşvurdumtam
43günoldu
Cevapyok
Evegelengidenyok
Banayazarmısınız
Benceotelefon
Ailededtekiçindirteşekürederim.