ben unuttum ne kadar alıyorsunuz maaşı
ben unuttum ne kadar alıyorsunuz maaşı
@Ahmet T
991 tl
Biz 2022 maaşı için yeni başvurumuzu yaptık şimdi baktım ptt kurum ödemesinde "Ödemeniz ödeme başlangıç tarihinde ... nolu hesabınıza aktarılacaktır" yazıyor. Kesintisiz ödeme tutarı telefon uygulamasında 0 TL, internet sitesinde ise 1983 TL yazıyor bu ne demek oluyor?
Konu mehmet.A tarafından değiştirilmiştir (25.11-2021 Saat 17:22 ).
@mehmet.A doğum tarihinizin son numarasına göre yatacak.yani maaşı aktif olarak almaya başlayacaksınız
@mehmet.A
Telefondan e devlete baktığınızda 0 yazar .ama normal laptop ve masa üstü bilgisayarınızdan e devlete baktinizda miktar yazar ..vede ödeme gununde telefonunuzdan baktığınızda ödemenizi gorebiliyosujuz
bu maaşla hiçbirşey olmaz acil zam lazım hükümet hiç mi engelli düşünmüyor
@talha1907
Cimer'e başvurulmalı. Yoksa bu platformda ne kadar yazsak hava cıva... Bu tip yorumlardan da hiçbir şey olmaz.
Arkadaşlar Elektirik desteği güncellenmemiş bilgisi olan varmı
Pazar akşamı yada pazartesi güncellenir
Arkadaşlar ben birşey soracam gelecek sene 2022 yasa bitiyor engeli maaşları kesilirmi
nasıl bitiyor..2022 sayıli yasa
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Surugen
O nasıl iş ilk defa duyuyorum. Bi de bu çıkmasın başımıza![]()
@Surugen
kardeş sen onu yanliş anlamişsın..2022 yıl değil..
(2022 sayılı kanuna göre maaştır.)
gecmişte meclis engelli ve yaşlı vatandaslara maaş bağlanmasi icin kanun cikardığinda,evrak kayitlarında 2022 sayı olarak kaydedilmiştir..2022 yilina kadar devam edecek diye birsey değil..sen onu 2022 değil engelli maaşi olarak anla[emoji16][emoji16]
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi