TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    eagamer Avatarı

Son Giriş
    16.05-2022
    Saat
    09:52
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar. Ben vakıflar genel müdürlüğüne maaş başvurusunda bulundum. Bi süre sonra orayı aradığımda kontenjan sorunu olduğunu ve bana şu sıradasınız 3 yılı bile geçebilir netlik kazanması bişey diyemem dedi. Ben de 3 sene boş boş beklemek istemedim ve syd ye başvurdum bugün. E devlet üzerinden vakıflara başvurduğum gözükmüyo. Benim amacım 2 yerden de maaş almak değil ama şu sıralar syd den alsam 3 yıl sonra orası çıkarsa ordan alırım ya da almam bilmiyorum. Sadede gelicek olursam sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Üye
    .mka Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1.536
    Verilen Beğeniler
    1.452

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: eagamer Mesajı Gör
    sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
    başvuru değil maaşın baglanmıs olması engel olur.yoksa herkes başvuru edıo ama herkese maaş baglanmıyo.3 yıl az bi zaman değil.doğru olanı edıksınız .şartlarınız tutosa 2022 baglanır

Üye
    eagamer Avatarı

Son Giriş
    16.05-2022
    Saat
    09:52
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Teşekkürler )