Engelliye 592 lira ile 889 tl arasında, yüzde 40 oranında yüzde 69 oranları arasında engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 592 liraya çıkarken, yüzde 70 ve üzeri engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 889liraya kadar artış gösterecek.
Engelliye 592 lira ile 889 tl arasında, yüzde 40 oranında yüzde 69 oranları arasında engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 592 liraya çıkarken, yüzde 70 ve üzeri engelli olan vatandaşların aylık gelirleri 889liraya kadar artış gösterecek.
teşekkür ederim.
rica ederim sağlıklı günler dilerim
@edo24
bu zam bilgisini nereden aldın.
Edo dogru soyluyor,,yapilacak zam o kadardir 40 tl yda 50 tl maaslara zam yapiliyor,,,
teşekkür ederim
Bunun en net @Kalem abla gunu geldiğide netleştirir
yilbasi 4 gunluk sokaga cikma.yasagi var erken maas verilme.gibi durum.olabilirmi acaba etkilermi maaslari
@Afyonlu20
verilebilir.verilmese bile 1.de başlasa yasak 5.de biter 2022 de de ilk maaş ödeme günü ayın 5. enazından gününde verırler
@edo24
ya dostum bu haberlerın gerceklık derecesı varmı gercekmı bunlar bana cvp verırmısın lutfen beklıyom
@ramazan er
Her yıl aşağı yukarı 40-50 TL zam yapılıyor ancak bu zam enflasyona göre belirlendiğinden belki bu sene bir tık fazla olabilir ancak maksimum 40-60 TL arası bir zam olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca maaşlar erken verilmez bence. 31 Aralık-4 Ocak arası sokağa çıkma yasağı var bu yüzden 5. Günde yine rutin ödeme döneminde alınır diye düşünüyorum.
Erken verilse cok guzel olur
Zam nekadarrrrr