ya bir sey sorucam bu ptt'nin 444 1 788 numarasi niye çalismiyor.Hesap blokesini kaldiricam kapaniyo çalmadan.
ya bir sey sorucam bu ptt'nin 444 1 788 numarasi niye çalismiyor.Hesap blokesini kaldiricam kapaniyo çalmadan.
Dogum tarihinin son rakami kac
Sonu 6 tarih,, kart ile 1000 lira ve maaşı pttmatikten çektim adana cemalpaşaptt
@NOX
Kalabalık mıydı içerisi ?
@hsynner
evet bu sorun herkeste var ama tekrar tekrar denersen elbet düşüyor tabi sonra en düşük yarım saat beklemen gerek bağlanması için dün ben 1saat 3 dakika bekledim
an itibari ile gece saat 01.30 da adana havalimanından vakıfbank atm den 1000+805 tl çektim bilginize
E devlette odeme hazir diyor ama hesapta para yok dogum tarihimin son rakami 4 nezamn yatack hsaba
Simdikte 1000 tl e devlette gozukmuyor almadik daha sebebi ney acaba
@zafer8484
Haberi iyi oku.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...-oldu-41482750
Gozukuyordu merkezi yardim diye simdi bisey gozukmuyor
Anladim benimki ayin 5 dede edevleten neden silindi yardim bilgisi
Neden silindi soylermisin
@zafer8484
Kardeş 03.04.20'den itibaren 1000 TL ödemeler 6 gün içersinde evlere herkese dağıtılacak.E-devletteki merkezi yardım ibaresi olan 1000 TL büyük ihtimalle ondan silinmiştir.E-devlette merkezi yardım 1000 TL'yi gördüysen ve bugün silindiyse yüzde 90 evlere dağıtacakları için millet bankamatiklere üşüşmesin diye bloke konulmuştur.Sana ikinci gönderdiğim linki zahmet edip okursan detayları yazıyor zaten.