Arkadas lar engelli bir arkadas aramıs 144 adına 1000 TL yatmıs 6 7 nisanda gidip cekebilecegi söylenmiş e devlet gözükmüo arkadas lar hatlar yogun aramadan dolayı kilitli kesin bilgi
Arkadas lar engelli bir arkadas aramıs 144 adına 1000 TL yatmıs 6 7 nisanda gidip cekebilecegi söylenmiş e devlet gözükmüo arkadas lar hatlar yogun aramadan dolayı kilitli kesin bilgi
@mirhat
O şeytanlıkla ilgili yazdığı mesajı yeni gördüm. Ama forumu germeninde anlamı yok.Bi şikayetin varsa admine bildirirsin.
Destek mesajı atan arkadaşlara teşekkür ederim ama maaş gününe kadar idare edebilirim. Çok sağ olun.![]()
![]()
" İhtiyaç sahiplerine yapılacak 1000 liralık yardımın tarihi belli oldu. "
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...-oldu-41482750
Engelli maasi ve elektrik destegi aliyorum Ptt kart yok bende cuma gunune gelio odeme gunu digip sorariz umarim aliriz e devlette hane yardimina guncelleseler kimsenin kafasinda soru isareti kalmiyicakti umarim guncellenir yarin
@heartbroken
Süper faydalı bir bilgi oldu.144'e yüklenmeyin arkadaşlar.Gerek kalmadı.
annem veya babamın üzerine çıktıysa bu 1000 lira nasıl çekcekler
yaşları 70 bide ptt kartlarıda yok telefonda kullanmıyoz üçümüz
sizden ricam siz arayıp soramazmısınız napcamızı
144 hic calmio bile vakifin teli hep mesgul kime sorucaz paranin ailede kimin adina yattigini
@EYVALLAH.
Telefonundan Ad Soyad TC kimlik nonu ve sormak istediğin bilgiyi yazıp 144'e gönderirsen müsait olduklarında sana geri dönüş yapıyorlar.Mesajı yazmadan önce telefonunda sms iletim raporunun açık olmasına dikkat etki mesajın 144 tarafından alınıp alınmadığını anlayabilesin.
@gokhankurt1987
Tesekkurler hemen deniyorum simdi
Googleye 1.000 tl yardım yazdıgınıZda çıkıyor yarın ödemeler başlıyor hesabı olanlar ptt karta ptt kartı olmayan tc kimlige yatıyor ayrıntıları googleue yazınca ögrenebilirsiniz
tc kimlik noya yatacak dediler inşallah öyle olur
Oyleymis yarin odemeler baslio yarin ola hayrola elbet ceken arkadaslar bildirir herkese