Raporunun süresi bitmişse yeni rapor için başvur sonra raporu maaş aldığın kuruma gönder yoksa maaşın kesilir
Raporunun süresi bitmişse yeni rapor için başvur sonra raporu maaş aldığın kuruma gönder yoksa maaşın kesilir
barda kardeş maaşım kesildi
rapor baş vuru yaptım ekim 15de
raporda pisikatri evrakda 6ay takip yazmış bunun kurula girmemi engellermi yani yeni raporumu verirmi saygılar
edevlette şöyle yazıyor retedildi fes edildi rapor süresi dolumu ile
abilerim benim raporum 2020 nisan ayında bitiyor yani 6 ay var ben önümüzdeki ekim ayında çıkarıcam yeni aldığım rapor vakıfa versem sıkıntı olurmu nasıl yapmam gerekiyor
2 yıl rapor süresi dodu ne yapmam gerek
Süresi dolan raporunuzu hastaneye başvurarak yeniden çıkarttırabilirsiniz.
@RAMAZN
Raporu ne için kullanacaksın?
raporu engelli maşım için kullanacagım
6 ay takip demek evrakda öyle yazıyor pisikiyari
evrakları kurula verdim ekim 15 randevum var saygılar sunarım
@RAMAZN
soruyu anlamadım ki? Raporu yenileyip ilgili kuruma teslim edeceksiniz
ben %75 rapor aldım. raporum süresiz. yanlız bir hastalgımdan dolayı 6 ay konturol muyaneden sorna işlem yapılacak diyor. raporumu vakıfa versem aylıgımı baglar mı
teşeküler
@RAMAZN
Süreli de olsa maaş bağlanması için kuruma verebilirsiniz. Raapo süresinin bitiminde 3 ay kala yeniden engelli sağlık kurulu raporu almak için Yetkili hastaneler'den birine başvurup raporu yeniler ve sonra bu yeni raporu mail aldığınız kuruma teslim edersiniz
sürekliraporumualdım vakıfa verecegim acaba bir sorun çıkarmı
maaş baglanırmı
toplu alırmıyım saygılar
arkadaşlar 1hafta oldu raporu içeriyevereli halen bir haber yok acaba kuruldan kar armı cıkacak bilmiyorum