TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Askıda Üyelik
    byerdal1 Avatarı

Gerçek Adı
    AHMET
    Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    11:20
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Öncelikle herkese merhaba ve iyi forumlar.

Şöyle durumumdan kısaca bahsetmek gerekirse 2010 tarihinden bu yana bipolar bozukluk teşhisiyle tedavi görüyorum.. Farklı hastahane ve fakülte polikliniklerinde ayaktan tedavi gördüm.. Yeşil reçeteli ve rapor destekli ilaçlar kullanıyorum..

Toplamda 1047 gün kadar SSK girişim var.. İlk giriş 2013 yılı Eylül ayında..
    Henüz hastalığım için bugüne kadar bir heyet raporu almış değilim ama Ekim'den sonra gidip heyete çıkmayı planlıyorum.. Çünkü Ekim ayının ilk haftası içinde askerlik muayene kontrol işlemlerim var.. Büyük ihtimalle muafiyet verebilirler..

Biz 3 kişiyiz, kardeşim yok annem ve babam asgari ücretle çalışıyorlar ve oturmakta olduğumuz ev kira değil ama bizim üzerimize de değil... Sadece aile büyüklerinden dedemin üzerine görünüyor. İskanı problemli olduğu için de mal paylaşımı şu anda yapılamıyor.

Bu şartlar altında ve durumum göz önüne alındığında ben de heyete çıktığımda uygun bir oran alabilirsem ki %60 almam gerekliymiş 2022 için, bana da 2022 aylığı için bir hak doğar mı?
    Ve sizler bipolar hastaları olarak bu maaşı alıyorsanız veya almak için başvurduğunuzda ne tür zorluklarla karşılaştınız? Cevaplarınız bana yol gösterecektir, cevap yazacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Üye
    .mka Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1.535
    Verilen Beğeniler
    1.452

@byerdal1
    Biz 3 kişiyiz, kardeşim yok annem ve babam asgari ücretle çalışıyorlar
    anladıgım kadarıyla anne ve baba asgari ücretli çalışıyor.ikisi değil biri bile çalıssa asgar, ücretli raporunuz olsa bile 2022 bağlanmaz çünkü
    aü 2200 siz 3 kişisiniz
    sadece baba çalışıo desek bile
    2200 / 3 : 734
    2022 maaşı için hane kişi başı gelırı 609 tlyı geçmemesi gerekıyor sizin hane kişi başı geliri 734 oldugu için 2022 bağlanmaz

Askıda Üyelik
    byerdal1 Avatarı

Gerçek Adı
    AHMET
    Son Giriş
    02.10-2019
    Saat
    11:20
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    4

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Cevabınız için teşekkür ederim, bunu öğrenmem iyi oldu.