TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Esref12 Avatarı

Son Giriş
    11.09-2019
    Saat
    20:44
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar,

Ben şehir değiştirdim. 2022 aylığı alıyorum annem de bakım aylığı alıyor. Daha bir hafta olmadı ve edevletten adres değişikliğini de henüz yapmadım. Yarın adres değişikliği yapmak istiyorum ama bu adres değişikliğini eski ilçedeki vakfa mı yoksa yeni ilçedeki vakfa mı yapacağım bilmiyorum. Bakım aylığı için ve engeli aylığı için adres değişikliği hangi şehirdeki birime bildirilmeli? Bir cevap verirseniz ona göre hareket edeceğiz. İlçeler yakın bir birine.

Üye
    Serkan1436 Avatarı

Gerçek Adı
    SeRKaN
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    N/A
    Alınan Beğeniler
    49
    Verilen Beğeniler
    90

Adres değişikliği yaptıktan sonra gittiğiniz yerdeki kurumlara bildirmelisiniz. Sizin dosyalarınızı yeni taşındığınız ilçeye isteyeceklerdir. Ne olur ne olmaz diye ayrıldığınız yerdeki kurumları da ayrılmadan aramanızda fayda var

Üye
    .mka Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1.535
    Verilen Beğeniler
    1.452

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Serkan1436 Mesajı Gör
    Ne olur ne olmaz diye ayrıldığınız yerdeki kurumları da ayrılmadan aramanızda fayda var
    adresi değiştirmiş taşınmış zaten.
    ebm için bildirim süresi 15 gün olması gerekıo.en güzeli taşındıgı yerdekı vakıfa 2022 için.aile ve sos pol bakanlık müd.e ise ebm için başvurması gerekıyor.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Esref12 Mesajı Gör
    ilçeler yakın bir birine.
    ilçelerin yakınlıgı önemlı değil.kayıtlı oldugn vakıf sınırları dışına çıkıon.yalnız ebm için şöyle bişi var ilçe farklı olsada ilden dolayıbölümlere ayrılıo eskı ve yeni ilçen aynı müdürlük sınırlarında olabılır bu sana ebm için avantaj saglar tüm belgelerın zaten onlarda yenı bişi etmene gerek kalamdan ebm devam eder