genelde ayın 8 ile 15 i yatıyor ama sanırım bu cuma yatar bayram dolayısyla ayın 8 . nde
genelde ayın 8 ile 15 i yatıyor ama sanırım bu cuma yatar bayram dolayısyla ayın 8 . nde
ben ayın 1 inde yatar diye düşünüyordum olmadı. geçen ay 5 inde yatmıştı. galiba perşembe ve cumaya denk getiriyorlar hep
Şehir şehir değişiyor sanırım ödeme günü ben aydındayım ayın 10 undan önce yatmadı bu sene genelde cumaya denk getiriyorlar ayın birinde yattığını hiç görmedim
Seneler önce ayın 5'i civarı yatıyordu. Son yıllarda 10. günü ortalama yapıldı.
Son üç ayın para yatırılma tarihleri: 10 Mayıs - 9Nisan - 10 Mart
Muhtemelen 9 haziran cuma günü yatar.
@Demirrresul
Her yıl ocak ve temmuz ayında zam olur belli bir günü yok 5 ila 15 i arasında yatıyor aydın da
@Barda5 yani bu temmuz da zam olacak değil mi ? burası ordu burda yatmadı henüz. bir de kasım ayında yoklama belgesi vs gönderiyor muyuz
@Demirrresul
her temuz ve ocakta zam olur memur maaş taban aylık katsayısı açıklanır o rakam 400 ile çarpılır maaş ortaya çıkar Taban Aylık Katsayısı :1,699121*40: 679,648 tl evet her kasıımda yoklama kağıdı gönderilir sana muhtara onaylatır geri gönderirsin vakıfa tekrar
@Barda5 onların sitesinde yoklama kağıdı vs var.gelmezse biz yolluyoruz demi. peki aylık kesilirse vs nasıl haberimiz oluyor.
onlar adrese gönderiyorlar gelmezse bulunduğu ildeki vakfı ara
@Barda5 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,şu saat itibariyle henüz yatan birşey yok bakalım. kesildi mi yoksa yatmadı mı
Bugün 5 gibi yatırmaları lazım ama belli olmuyor günü bayram önü kesin yatar geçen ay ben 17 sinde aldım ayın burdada yatmadı henüz kesilmez yok
@Barda5 yatmayınca insanın aklına hemen kesildi düşüncesi geliyor.çünkü engelli ve emeklilere hep yattı bu gün. yatarsa yazıcam buraya