Vgm maaşları mı e devlete düşmüş anlamadım?
Vgm maaşları mı e devlete düşmüş anlamadım?
Vakıf maaşları mı e devlete düşmüş? Zam ne kadar olur acaba ve maaşlarımızı ne kadar etkiler en fazla 2500 olur mu nasıl hesaplanıyodu bi formül vardıya hatırlayan var mı ?
benim 1 sene oldu vakıflar engelli maaşı alalı. ilk zam 300 tl olmuş ikinci zam 600 tl oldu bu zam 1000 tl bekliyorum enflasyona bağlı
Arkadaşlar vgm maaşı e devlete düşmez güncelleme olmaz bu 2022 ve 65 yaş üstü maaşlar için geçerli bu maaşlar doğum tarihinin son rakamına göre bizim vgm maaşları ise vakıflar il müdürlüğünün vicdanına kalmış genelde ayın onunda yatar
2023 de muhtaç maşları ne kadar olucak Bi tahmin eden var mı
Peki 10,45 zam ile ne kadar olur maaşlarımız nasıl hesaplama oluyor?
@mlkkz198
Şu ana kadar olan % 10,25 kasım -Aralık 2 aylıkta %5 olsa %15 olur oda 313 tl zam demek ama kesin değil yani daha % 15 üstüde olabilir en az rakam 313 tl
2500 bile olmuycak yani vgm aylıkları?
@mlkkz198
Belli değil daha belki ek zam verirler
Aralık maaşı yatan var mı?
Bugün tüfe enflasyon rakamını açıkladı 2,88 .Aralık ayı enflasyonu ve ek ödeme vs hariç şu ana kadarki aylık miktarı 2366 tl oldu
@Barda5
Bu ay 2366 tl mi alıcaz şimdi
@Yigitcan06
Ocak ayının 3 ünde yine enflasyon(tüfe) açıklanacak oda eklenecek bu yazdığım 5 aylık sonuç aralık daha belli değil %3 olur 4 olur bilemiyorum benim yazdığım anlık durum bugün itibari ile yani
Konu Barda5 tarafından değiştirilmiştir (05.12-2022 Saat 13:00 ).