2000 olmaz mı yani en düşük, 2000 lerde hiç olmaz o zaman 🙈
@Fresfres
Şu anki Tüfe zammı %34 - 35 gibi oda 1900 tl nin üzerinde çıkıyor 1474 yüzde 34 ü 541 tl yapar 1474+541 : 1975 lira yapar + haziran ayı tüfe yüzdesi de var 4 temmuzda belli olur
2000 olmaz mı yani en düşük, 2000 lerde hiç olmaz o zaman 🙈
Memur taban aylık katsayısı*400
2000 CİVARI OLUR[/QUOTE]
2000 ler mesela? Kaç olur
Selam arkadaşlar ben muhtaç engelli aylığına başvurdum vakıflar bölge müdürlüğünden, başvurum 23.02.2022, onaylanma tarihi ise 21.06.2022 sormak istediğim soru şu başvurudan onay tarihine kadar geçen sürede toplu ödeme oluyor mu vakıftan şimdiden teşekkür ederim.
@Mahmut34
vey bee ben 21 nisan 2021 de başvurdum daha 2 gün önce aradılar bağlandı diye. senin rapor oranı yüksek galiba o yüzden hızlı ilerlemişsin. soruna gelince emin olmamakla beraber öyle bişey olduğunu sanmıyorum. öyle bişey olsa bana 14 ay bekleme süreli paranın yatması gerekiyo ki öyle bişey yapmazlar.
bir de sormak istediğim şu var. vgm herkese aynı parayı veriyor demi yani %40 ya da %80 oranlı raporumuzun olması bişey farkettirmiyor.
@yea
herkese aynı maaş
Asgari ücret ile vgm maaşı arasındaki fark iyice açılıyor eskiden bu kadar fark yoktu 2800e 900dü temmuzda vgm 2000 olsa asgari 6000 diyolar şuna bak
@Barda5 acaba muhtaç maaşını bayramdan önce temmuz zammıyla alırmıyız ki ?
Keşke yatırsalar, bide çoğuna ikramiye yatıyomuş bizede öyle bişey olur mu ki bu bayram 🙈🙏
@derbeder47
Bilemiyorum onu bazen veriyorlar bazen de gelecek aya ekliyorlar
Sosyal medya üzerinden yayılan "Açık Kapı" hizmeti üzerinden başvurulması durumunda, bayram harçlığı benzeri sosyal yardımların yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır. "Açık Kapı" birimlerinin yardım dağıtmak, sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.