Maaş hesapta hiç kalmamalıymış ya 3 ay çekilmezse kesilirmiş ya maaş ondan tereddüte düştüm 4.07 lirasını başka hesabıma havale ettim sıkıntı olur mu diye günlerdir kafama takılıyo
Maaş hesapta hiç kalmamalıymış ya 3 ay çekilmezse kesilirmiş ya maaş ondan tereddüte düştüm 4.07 lirasını başka hesabıma havale ettim sıkıntı olur mu diye günlerdir kafama takılıyo
@mlkkz198
hESAPTA PARA Kalması sorun değil .hesabın hareket görüp germemesi önemli sen çekiyorsun sorun yok yani
Yani o 4 lira küsüratı 3 ay ve sonrasında da hep maaş hesabımızda kalsa maaş kesilmez mi?
Birde maaşımızın yattığı hesaptan eksiye düşme durumumuz olur mu?
Ankara bugünde yatmadi bi sorun mu var acaba
Bizede bayram öncesi ikramiye vs yatar mı?
Bir sorun olmaz hesabında 1 lirada kalsa 500 tl de kalsa sorun yok sadece yatan maaşın bir bölümünü çek ki hayatta olduğunu anlasınlar
İkramiye olmaz maaşın bayram önü yatıp yapmayacağı henüz belli değil sanırım bayram öncesi bir açıklama yapılır
Gelecek aydan harcama yapabiliyo muyuz? Temmuzda zamlı mı yatıcak maaşlar?
benim kyk borcum var. bu maaş bağlandığında bu maaşa haciz koyma ihtimalleri var mıdır ?
Bu bahsettiğiniz engelli maaşımı
Temmuzda maaşlar zamlı mı yatar arkadaşlar sizce ? Bir de zamlı hali 2000 TL i bulur mu
@Barda5
2 bin olur bayram öncesi yatarsa belki zammı diğer aya eklerler .belli değil yani orası
MAAŞ EN FAZLA 1750 OLUR GİBİ GELİYOR BANA