Eskişehir şimdi yattı arkadaşlar. Bereketli olsun.
3,191₺
@serkanergun81 Telegram grubu kurulabilir belki, Whatsapp herkes katılmak istemeyebilir.
Eskişehir şimdi yattı arkadaşlar. Bereketli olsun.
3,191₺
@serkanergun81 Telegram grubu kurulabilir belki, Whatsapp herkes katılmak istemeyebilir.
Telegram var bende ekleyebilirsin.
Ankara yatmadi daha
İletişim burdan olur özel numaranı paylaşma bence kimseyle silsen iyi olur senin için
Anliyorumda burda maas alanlarinda birbiriyle iletisim kurmasi iyi olmaz mi yatti mi yatmadi mi kesildi mi kesilmedimi zaten baska gelirimde yok engelli oldugum icin isede almiyolar tek guvendigimiz yer burasi bu maas az ama napalim
Bazilari maas yatti diyor ben kontrol ediyorum yatan bisey yok. Soru isareti takiliyor adamin kafasinda
Malatya'da yattı arkadaslar
Kütahya ' da yattı. Herkese bereket dilerim.
Ankara alan varmi
istanbul yatan varmı
Yatmayan yerler bende dahil (ANKARA)pazartesi yatar arkadaşlar sabırlı olun
@serkanergun81
ne zaman başvurdun ?
kaç günde / haftada / ayda bağlandı ?
arayan soran oldu mu eve gelen oldu mu ?
yeni bağlandı dediğin için soruyorum, kaç günde bağlanıyor, süreç nasıl işliyor bahseder misin ?
2 ay önce falan başvurdum. Yüzde 55 engel raporum var ve üzerine ait hiçbir şeyim yok. SSK m da yok 15-20gün sonra aradılar vakıf katilimda n hesap açmamı istediler her ayın 10 u civarı yatar dediler bu şekilde oldu 1 ay aldım daha bu ay da alırsam ikinci ayın olacak
@serkanergun81
5-6 Farklı bölge var hepsi aynı anda yatmaz yatanlar buradan paylaşıyor senin yaşadığın şehir hangi bölgede şehirde isen o arkadaşların yazdığına bak
@serkanergun81 Doğum tarihinin son rakamına göre yatıyor.
Örneğin : 5'i ise her ayın 5'inde, 6'sı ise her ayın 6'sı şeklinde, Vb.