TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    memocan063 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    04.04-2019
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    şimdi ben ptt den maaş alıyorum maaşımın üstüne kredi kartı verirler mi alabilir miyim vermezlerse böyle yapabilir miyim peki ptt den aldığım maaşı ziraat bankasına aktarabilir miyim ?

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

@memocan063 ablam kredi kartı için bankalara başvur ve sor dedim sana. 2022 aylığı üstünden kredi kartı vereceklerini sanmam ama. çünkü 2022 aylıklarına haciz uygulanamıyor. 2022 aylığını bu yüzden dikkate alacaklarını sanmıyorum. onlar için garantisi yok çünkü.

2022 aylıkları sadece ve sadece PTT aracılıgıyla ödenir. banka aracılıgı ile mümkün değil. ama aylığımı çekerim gider bir hesap açarım ve oraya yatırrım dersen senin bileceğin iş. lakin banka hesapları da kontrol ediliyor. banka mevduatı için aylık faiz getirisinin 2 katı tutarı hane gelirine ekleniyor.

ben banka işlerinden pek anlamam. ama 2022 aylığı açısından riskli olan kısımları sana yazdım.
    şimdi sen bankaya gidip soracaksın kredi kartı almak için.kredi kartını hangi şartlarda vereceklerini onlardan öğreceksin ve ona göre hareket edeceksin.

Üye
    memocan063 Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    04.04-2019
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Kalem tamam ablam benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için allah razı olsun kolay gelsin