@alem3 bu konuyla inanın çok yakından ilgileniyorum. bir vakıf müdürü ile de görüştüm. cezaevinde kalan tutuklularla ilgili mevzuatı okudum. iaşe ve ibate giderlerinin karşılanması, sağlık güvenceleri vs ne varsa...
aynı zamanda 2022 sayılı kanun ve Yönetmeliğe sık sık sil baştan dönüş yaptım.
son paylaştıgınız resimler de olayın netleşmesine yol açtı.
vakfın mevzuata bakışını, nasıl değerlendirdiğini ve düştüğü hataları fark edebildim.
zihnim aşırı yorgun. halen ufak tefek kafamda netleşmemiş kısımlar var. tüm yönleriyle kafamda netleşince o ret kararına itiraz dilekçesi hazırlayacağım. bu şekilde siz de BİMER aracılığı ile itiraz edersiniz. mahkeme sürecine gerek kalmadan bu ii çözebileceğimizi düşünüyorum.
ama biraz sabır.
bir de özel mesajla bana telefon numaranızı yazın. ben sizi arayacağım. telefonla daha iyi ve hızlı bilgi alabileceğimi düşünüyorum. vakıf mütevelli heyeti muhtaçlık hesabı yaparken harcamaları esas almış. o yüzden detaylara ihtiyacım olacak. şimdilik bu kadar.
bazı detayları telefonda öğrendikten sonra buradan yazışmaya devam ederiz zaten.
aynı sorunu yaşayanlar için de faydalı olur çünkü.
NOT: bu arada ben de resmini paylaştıgınız evrakları inceleyeceğim. çok işime yarayacak bunlar. emeginiz için çok çok teşekkürler.