TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    azad21 Avatarı

Son Giriş
    18.02-2023
    Saat
    21:42
    Yaşadığı Yer
    diyarbakır
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar 2022 maaşı alanlar içini ferah tutsun yeni yönetmelik falan yok bizzat sydv veye gidip araştırdım birebir konuştum onlarla? böyle bir yönetmeliğin olmadığını söylediler. şuan için 2022 maaşı alanlar

Üye
    muntada al ansar Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Uzay
    Alınan Beğeniler
    151
    Verilen Beğeniler
    17

azad arkadaşım olsada sana var derlermi ben aile ve sosyal pol bakanın yaptığı açıklamyı hatırlıyorum raporlada değişiklik üzerine çalışıyoruz artık orana göre değil hastalığın kişiye nasıl mani olduğuna göre rapor verilecek diye bir açıklama yapmıştı , ne oldu yani bu konular birden rafamı kaldırıldı , hani 2022 konusunda hane ziyaretleri olmuyacaktı 2022 için hane ziyaretleri çoktan başladı çıkan yönetmelik izdihama , kargaşaya sebebiyet vermesin diye bir süre açıklamazlar varsa yenilikler bekle görürüz ama her şey yolunda sanma

Üye
    duabix Avatarı

Gerçek Adı
    Gizli
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    1

En güzeli zaten hane ziyaretine geliyorlar da eve mi bakıyorlar hayır, hastanın durumuna bakıyor. İnsanlar o kadar kurnaz ki tanıdık doktorla %80 rapor alıp 4 5 evi başkasının üzerine yapıp maaş alıyor. Hane ziyareti yılda bile olmayabiliyor büyük şehirlerde zaten yapılmıyor 1 kere sadece.

Üye
    muntada al ansar Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Uzay
    Alınan Beğeniler
    151
    Verilen Beğeniler
    17

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    kimdiyor büyük şehirde olmuyor burda bu konu hakkında from açan dayı nikinde arkadaş var artık büyük şehir küçük şehir yok 2022 aylığına müracaat eden kişinin hane ziyaretleri yapılıyor , bir konuda senin anlattığın olayda yok artık be yok kimse tanıdık drla yüksek oranda hatta normal rapor bile alamaz. heyet var hane ziyaretleri yapılsın ama hanede kalmıyorki olay konuya komşuya soruluyor oda insanı rencide eder, zate 32 sistemden kontrol ediliyor konu komşuya, komşu konusuna sormaya ne gerek var

bak burda yazılmıştı hane ziyaretlerinin başladığı

Konu: 2022 maaşı için hane ziyareti gerçekleştiriliyor...