TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    trexx Avatarı

Son Giriş
    29.01-2016
    Saat
    16:49
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    herkese merhabalar şu anda vakıflardan aylık olarak vakıf aylığı(muhtaç aylığı)almaktayım...
    psikaytrik bir rahatsızlıgımdan ötürü yüzde 45 sürekli özür raporum mevcut.. su an 26 yaşındayım annemle babam ben 9 yaşındayken boşanıyorlar.. suana kadar maddi manevi hiçbir şekilde yanımda olmadıgı için durumlarıda iyi sayılır yardım nafakası talebinde bulunmak istiyorum..
    yardım nafakası almaya başlarsam vakıf aylığım iptal edilenebilir mi?
    aradık vakıfları öğrenmek için;bilgilerinin olmadıgını daha önce başlarına gelmedigini söylediler... alabilecegimiz nafaka en fazla 400 tl.. bu konuda örnek teşkil edebilicek bir durum yaşandımı daha önce yada bilgisi olan birileri varsa yardımcı olursanız seviniriz...

saygılarımızla------------iyi günler--------------

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

muhtaçlık aylığı alma kriterlerinde herhangi bir aylığı ve geliri olmaması şartı var eğer böyle bir geliriniz olursa muhtemelen maaşınız kesilir

Üye
    Barda5 Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:07
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    228
    Verilen Beğeniler
    692

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Gelir getirici taşınır ve taşınmaz malı mevcut olmaması veya olup da bunlardan elde edeceği aylık ortalama gelirinin bu yönetmelikle belirlenen MUHTAÇ AYLIĞI MİKTARINI GEÇMEMESİ ,
    halinde muhtaç aylığı bağlanır. Vakıflar Genel Müdürlüğü sitesinden alıntı Bilmem size yardımcı oldu mu Trexx