TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
Toplam 69 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    20:40
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    slm bir şey sorucakdım yardımcı olumusunuz lütfen ben yüzde / 50 beyinden engelliyim zihinsel 3 aydan ve 3 aya özürlü maaşi alıyor annem devlet annemin üstüne yapdı ve annem alıyor maaşimi ve şimdi şöyle bir kanun var ben 18 yaşımı birtidim kendi maaşimi özürlü maaşimi kendim alsam böyle yapmak için neler yapmalıyım ve ben açık öğretim düz lise okuıyorum açık öğretim sınavlarına giriyorum yakında diploma alıcam ve ortaokul ve ilk okul diplomam vardır birtimişim ve annem 3 aydan ve 3 aya veriyor devlet özürlü maaşimi ne kayder veriyorlar bunla ilgili bilgi verin lütfen haca nasip olusunuz amin

beyinden yuzde 50 engelliyim zihinselim ben rayporumda vardır zaten küçük,ken ağir amaliyat oldum ben beyinden ve beni askerede almadılar zaten ve fiziksel özürlüyüm ben açık öğretimden ortaokul sınavlarına girdim ben ortaokulu bitidim ben diploma aldım ben ham olsun şükürler olsun allahımın verdiklerine ağzımdan dilimden hiç düşmüyor zaten ve binlecekez ham olsun şükürler olsun allahımın ve yarabbımın verdiklerine mevlamın verdiklerine ham olsun şükürler olsun amin ve halk eğitimin vermiş olduğu birgisayar kursuna gitdim bilgisayar bildiğim için bilgisayar diploması aldım ve bilgisayar kursuda bitdi halk eğitimin vermiş olduğu devlet hastanelerinde çalişmak isdiyorum hayalimdir inş gerçek olur amin devlet bana inş iş verir amin ve inş lise açık öğretimden bitiyimde diplomada alıyım hayalimdir gerçek olsun amin allahım nasip etsin amin zikirli ilahiler dinlemeyide çok seviyorum ve yabancı müzikler dinlemeyi çok seviyorum TC Derebogazı Köyu Haydariliyim ben

Yasaklı Üye
    mirhat Avatarı

Son Giriş
    02.05-2021
    Saat
    20:57
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    0

100 de 50 oran
    850 tl
    vakıfa git annenle kendi üstüme almak istiorum de hallederler heralde

Üye
    destiny07 Avatarı

Son Giriş
    14.10-2022
    Saat
    10:30
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    4

zihinsel engelliye açıköğretim liseye kayıt ediyorlamıki

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

selamün aleyküm ya bir şey sorucakdım ben zihinsel engelliyim yüzde 50 raporumda vardır açık öğretim düz lise okuyorum sınavlarına giriyorum 5. döneme geçdim 2016 diplomamı alıcam mezun olucam ve 3 aydan 3 ara özürlü maaşi alıyoruz ya devlet veriyor benim annem alıyor özürlü maaşimi ptt ye gitdim derdilerki aralıkda özürlü maaşi almışsınız annenle beraber ocak ayında özürlü maaşi alamazsınız birde mart ayında özülü maaşi alıcağimi söylediler 3 aydan 3 ara böyle derdiler bu doğrumudur ocak ayında önceden özürlü maaşimi alıyorduk annemle beraber şimdi neden alamıyoruz sorucakdım ve PTT YENİŞEHİR ŞUBESİ, ERZURUM, PALANDÖKEN Adres: Solakzade Mah. Atatürk Cad. 1. pazar Kompleksı Sok. No: 1, Palandoken, Erzurum, Türkiye bana yardımcı olun lütfen haca nasip olusunuz amin

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

yılbaşı nedeniyle ocak ayında alacağın maaşı aralıkta almışsınız birdaha vermezler tabi martta alacaksın bidahaki maaşını

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

aralıkda almadık ,ki biz özürlü maaşimizi bir yanlışlık olması gerekiyor bence

aralık ayından önce özürlü maaşimi aldık biz annemle hangi ay aldık unutdum sonra anneme sorayım buradan yazarım aralık dan önce hangi ayda aldık özürlü maaşimi buradan yazarım

niye barzı özürlüler maaşlarını aldılar ocak ayında yılbaşila bir ilgisi aralık ayıla bir ilgisi yokmuş

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

sen annene bi sor bakalım kesin çekmiştir o senin haberin yok

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

sorucam fırsanı kolluyorum eğer çekmişse bana niye özürlü maaşimdan para vermedi başka birşeyemi harcadi yoksa bana söylemedi gizli birşeyler yapmışdır böyle düşündüm hama ptt çalişanları derdi helal olmaz annem özürlü maaşini aldısa harcadısa sana sormadan sana özürlü maaşindan vermedise böyle derdler allahdan korksa böyle yapmaz annen derdiler

ben doğrusunu öğreniyim buradan yazarım sonra

ben bir şey daha sorucam ben yatalak değilim fenç değilim elim ayağim turtuyor her işimi kendim görüyorum ve zihinsel engelliyim beyinden ve 18 yaşımı birtidim kendi özürlü maaşimi kendim almak isdiyorum nasil yapacam kara vasisi annem üzerine yapılmış önceden bunun değişmesi için karar vasisim annem olmasın ailemden kimseler olmasın ben kendim alayım özürlü maaşimi böyle olmasını isdiyorum

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

tamam kardeşim kendine iyi bak

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

bana bacılarım ablalarım bakmıyor abilerim bakmıyor annem bakıyor geçen gün annem derdi oğlum sen yurtlarda kimsesizler yurtlarında kalacan sokaklarda kalacan ürüm sürüm olucaksın böyle derdi ve bana bacılarım annem söz sarıyor özürlü beyinsiz herşey diriyorlar bana ne yapmalıyım sence babamı kaybetdim yetim kaldım öksüz kaldım ve babam hiç birşey bırakmadı bana ve annemede evin tapusu bacımda ve babamın emekli maaşini bacım alıyor annem okuma yazma bilmediği için ve benim özürlü maaşimi annem aldığı için babamın maaşini annem almıyor babam ölmeden evvel bacım babamın elinde kimliğimi aldı evin tapusunu aldı soyup soğana çevirdi sonrada babam kaldıramadı fenç oldu yatalak oldu sonra yoğun bakımda makinelere bağlıdı daha daranamadı öldü benden ailem sakladı ellerden durdum derdiler babam ölmüş ve babamın gözü açık gitdi babamın mezarının yerini bilmiyorum ve bacım benim özürlü raporumu kimliğimi ve özürlü maaşimi elimden almak isdiyor sonra beni kapılarda kalmamı ürüm süüm olmamı isdiyor ve bacım babamdan ölmeden evvel aldığı tapu evin tapusunu şimdi tapu dairesine gitdim babam anneme bana hiç birşey bırakmamış ve 2 milyar olsun evin tapusu annen üzerine yapılsın diyor ve bacım annemi beni kapının önüne atıcağini söylüyo babamın emekli maaşini alıyor bacım evin urufağini alıyor elektirik su doğal gazı ördüyor ama eve urufak ne alıyor gömedim belkide almıyor ve bacım yetim parasıda alıyo babamın parasından evlenene kadar alıcakmış diğer bacımda alıyor yetim parası ve babamın emekli maaşinin karrtı var şifresi var bacım gidip bankamatikden çekip alıyor babamın maaşini ve anneme hiç para vermiyo babamın emekli parasından ve ben özürlü maaşimdan anneme 200veya 300 veriyorum hep özürlü maaşimi alınca ginede annem bacımlarım bana söz sarıyorlar daranamıyorum

sende kendine iyi bak yarın yazarım sana hayırlı akşamlar sanada

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

183 ü ara durumunu anlat ilgilenirler

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

bacım özürlü maaşimi alısa kmliğimi alısa ben daranamam üzülüyüm yatalak fenç oluyum hama bacımın yapdıkları yanına kalmıya allahım hakkından gele bacım bana özürlü kardeşine ne yapıyorsan allah görüyor izliyor yukarda allah var elbet birgün hakkından allahım gelir bende göreyim inş amin terz varkitde amin

beni öldüreceğini söylüyor bacım ve bana etmediğini bırakmıyacakmış dünyarı başima yıkacakmış diyo benim kim olduğumu anlıyacaksın özürlü seni beyinsiz seni gö bak sana neler yapacam bacım diyor bana korkuyorum can güvenliğim yok bıcakla üstüme yürüyor bacım beni korkutuyor dert sahibi olmamı üzülüp isdiyo allahım bana kapı aç güneş yüzü göster bir kapı aç bana kurtulayım bana iş ver allahım çalişiyım kurtulayım bacımın elinden amin

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

183 aradım çok meşgüldü cevap vermiyorlar

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

düşürene kadar ara

Yasaklı Üye
    metehan2626 Avatarı

Gerçek Adı
    metin
    Son Giriş
    15.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    95

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bacım babamıda öldüdü kendisi dünerin söyledi derdi öldüdümde kurtuldum baba kartılı babamdan ne istedi herşeyini aldı babamın sağken allah sora bacıma dilerim hapise girer veya hapise girmezse allahım hakkından gele bacımın amin

annemide dövüyorlar vuruyolar etlerini bukuyolar anneme bıcaklıyacağini öldüreceğini söylüyo bacım annemnde can güvenliği yok bacım bunları yapıyor

düşürene kadar arayacağim zaten

Sayfa 1 / 5 12345 SonSon