dava tarihi 09.06.2014ve karar tarihi 25.09.2014 ve kararın niteliği kabul dava vesayet ve esas no 2014.769 esas ve karar no 2014.1133 ve mahkeme kararına itiraz etdik derdiler zihinsel engelli oldugundan dolayı yaşı 18 birtimiş bile olsa annesi özürlü maaşini alır evlatdının ihtiraclarını karşılar şimdi kalem abla ben bu eylül kaçında mahkemere çağiracaklar annemi ve beni hakım katip ben şunu sormak isdiyem karar vasısım annem olmasa da ben kendim alamazmıyım maaşimi zihinsel engelli oldugumdan yaşımda buyuk ama ben ne den alamıyam maaşimida annem karar vasisi olarak verili sence katip hakim kararda annemi vasi olarak vermemesi için ne yapmalıyım annem diyi sen kendin al ama ne yapmalıyımki sence abla annem diri get sen al özürlü maaşini diri senin maaşin o ölene kadar alacak metin kaçmaz zihisel engelli ve annesi karar vasisi verilmiş bu durumda gereken yapılması gerek mahkeme açılacak eylül 2016 gelecek annesi özürlü evlatdı raporunuda getirecekler ona göre karar verilecek belki yeni aldı ama rapor verildi ama karar vasisi mahkeme için belki tekrar psikiyatda gidebilir derdiler nere giderim abla yeni rapor verildi sence mahkeme çok surermı sonuç ne olur annem diri sen karışma ben konuşayım bakalım yapalarmı yapmazlarsa ben alıyım sana maaşini veriyim
% 40-69) Engelli Aylığı = 979, 77 TL ( 1 aylık miktar 326, 59 TL)
bu kadar maaş alıdım abla ben şimdi martda yatırılmamış maaşim martda getdik ptt ye derdiler yatırılmamış kesilmiş maaşin getdik derdiler haziranda alıcaksın hem hazıran daki maaşi ve hemde martda maaşınla beraber 2 maaşin alıcaksınız derdiler gelir gider testi yapıldı ve raporum yeni geldi ankaraya karbule dildi böyle derdiler ve e devletden bana sadece şunlar geldi başka yok
özürlü maaşimi annemın üstüne oldugundan annemle beraber alıcaksiniz derdiler karar vasisi annen verilmiş derdiler alıcak senin maaşin vericek annen öyle derdiler
Gelir Testi Bilgileriniz
Başvuru Tarihi Başvuran Kimlik No / Ad Soyad Gelir Tespit Sonucu Vakıf Adı Vakıf Adresi Vakıf Telefon No
26/02/2016 G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) PALANDÖKEN Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı 0 442 233 44 08 ve 2022 Yardımı Grubu
Yardım Türü Yardımın Fayda Sahibi Yardımın Hak Sahibi Başvuru Tarihi Son Ödeme Tarihi Son Ödeme Miktarı Son Ödemenin Durumu Yardımın Durumu Toplam Ödeme Tutarı Vakıf Bilgisi
Engelli Aylığı 13/03/2001 04/12/2015 916,53 TL ödeme çekildi Devam Ediyor 24.299,78 TL PALANDÖKEN-ERZURUM Hükümet Konağı-Palandöken Kaymakamlığı Tel No: 0 442 233 44 08
25/09/2016 eylülde mahkemeye gideceğiz değilmi kalem abla karar vasisim kaldırılacak inş annem diri sen alıcaksın maaşin annem bunu bana yaparsa haca nasip olur amin yoksa bacılarım özürlü maaşimi elimden alılar bana bakmazlar kapıra atalar zaten bakmılar annem bakıyor bacılarım bakmı bacılarımdiri bakmak zorunda değilir eli ayakgı tutu psikiyatra söyledim derdi abla değiller onlar kardeşlerine bakmılar ne söyluler özürlü üzüler kafara tarka üzüle fenç yatalak ola diye yapılar özürlü kardeşlerin neler dirler allah onları islah etsin diri doktor sen üzülme metin boş ver ben ne derseler artık umusamıyam özürlülük allahdan gelen şükürler olsunamin