Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yürüteç tekerleklerine takılabilecek kılıf!?

çirkin1

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
394
Arkadaşlar selam bir şey soracağım.
Ben yürüteç kullanıyorum. tekerlekli saniyede de aynı sıkıntı mevcut. Biliyorsunuz dışarıda yollar temiz değil pislik çamur içinden geçebiliyoruz ve gerektiğinde bu aletleri katlayıp içeri alabiliyoruz ya da arabaya koyabiliyoruz. İşte arabaya koyarken tekerleklerin üzerindeki pisliklerin araba içine dökülmemesi ve arabaya değmemesi için geçici olarak tekerlekleri nasıl muhafaza edebilirim. Bir fikir verebilir misiniz ya da satılan herhangi bir ürün var mı bu konu hakkında.

Benzer konu burada açılmıştı.

Ama instagram hesabı kullanmadığım için tam görüntüleyemedim. Sağlam olsun isteniyorsa branda malzemesi gibi şeylerle diktirilebilir belki yada basit hali ile kumaştan.

@çirkin1, Yürüteç için de bu kuyumcuların verdiği küçük kese tarzı şeyler var bilirsiniz elinizde varsa onları geçici kullanabilirsiniz belki yada yine tekerlekli sandalye için yaptırırsanız onun için de minik kese yada komple gireceği bir şey artık hangisi kolayınıza gelirse bilemiyorum olabilir sanırım. Az önce yazarken aklıma gelmemişti tekerlekli sandalyeye odaklanmışım sadece :) Maalesef hazır ürünler yok galiba.

@HuYSuz79, Amazon sitesinde sadece tekerlekli sandalye var. Diğeri Instagram hesabı açık değil istek göndermek zorunda kaldım kabul ederse o kişiyle yürüteç için bir şey yapabilir mi diye fikir alacağım

Üst Alt