Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YHT'den kara listeye alınıp 180 gün ceza aldım..?

ysnctnky

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
20.06.2025 tarihinde Eskişehir ankara hızlı trenine bilet alıp bindim ama binmedim görünüyordu, çözüm merkezine itiraz bildirdim ama olumsuz yanıt aldım, simdi sms'le 180 gün ceza aldığım ve Java listeye alindigim bildirildi, ne yapabilirim, lütfen bilgisi olan yatdim eder mi

Bindiğiniz halde nasıl binmedi gözüktünüz onu anlamadım. Biletlerin kayıtların vardır sonuçta girişte biletini okutup o şekilde biniyorsun hızlı trene. Okutmadan da girilmiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Şansıma ben de dün treni kaçırdım. Neyseki ilk defa olduğu için temmuza kadar bir daha kaçırmazsam bir şey olmayacak.

Sen o trene binmedin. Checkup ve kamera kayıtları var.
Bindim diyorsan dilekçe vereceksin ama gerçekten binmediysen ve burada binmiş gibi yorum yapıyorsan eline bir şey geçmez çünkü hem checkup hem de kamera kayıtları var. YHT ye dilekçe ver.

Hayırlı olsun (!). Bu gece benim de kara listeye alındığım hakkında mesaj gelmiş. Çarşamba günü trene binip bilet kontrolü yaptırmama rağmen sistemde hala kontrol edilmemiş gibi görünüyor. O gün trene bindiğim ile ilgili birkaç kanıt ile beraber TCDD çözüm merkezine ve CİMER'e yazdım. Eğer bir gelişme olursa buraya yazarım. Maksat benzer mağduriyeti yaşayan varsa nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğrensin.

Ne güzel uzman yazılımcılarımız varmış yav meaşallah tü tü tü

@BayKukla Her gün trenle işe gidip geliyorum. Kara listeden kaldırılsam bile o güne kadar yol için harcayacağım para da cebimden gidecekmiş. Öyle diyorlar. Adamların yanlışının bedelini bile cebimden çıkıyor. Ne güzel iş! Kafana göre milleti kara listeye al, daha sonra acelesi olan adam mecburen parayla bilet alsın, daha sonra parasını da ödeme. Hatta isterse hiç kaldırmasın yüce devletimiz (!)

GÜNCELLEME: Dün tren garında form doldurmuştum. Bugün beni kara listeden çıkarmışlar. Ama sabah trenle işe gittiğim için 400 liram bilet kontrolcüsünün işgüzarlığı yüzünden çöpe gitti. Neyse ki dün iş yerinden izin aldım da 2 biniş ücretim daha çöpe gitmedi.

@berke26,

En azından bundan sonra ki binişlerinizde para ödemeyeceksiniz. Uğraşacak zaman ve enerjiniz varsa uğraşın diyeceğimde. Değecek mi orası muamma.

@Alman Bu ülkede pire için yorgan yakmaya değmez. 400 lirayı kurtaracağım derken cepten daha fazlası çıkar.

@berke26,
YHT bindiyseniz binmiş siniz direk binmediyseniz binme misiniz direk, ne var bunda bindiyseniz zaten sizde mesaj vardır. Gidin şikayet edin binmediyseniz de uzatnanın anlamı yok. Artık herşey teknoloji her yer kamera ayrıca binmiş olsanız bilet Okutulur demekki binmemişainiz

@berke26,

Sorunu kim çıkardı ise yine benzer şekilde sorun çıkarır. Huylu huyundan vazgeçmez. Kalkıp mahkemeye verin demiyorum zaten o uzun iş. Amiri, müdürü ya da olmadı en kötü şikayet kutusu gibi bir yere durumu bildirin. Uyarılması lazım. İleride yine yapması olası çünkü.

@Alman,

Boşver yazan bence makara olsun diye tazmış işte. Bırakın bunları saglıgınızla ilgilenin işinize gücünüze baksın millet

@Mustafa 1972,

Bilmeden konuşmayın. Sorun bilet kontrolcüsü kaynaklıydı. Şikayet ettim ve sorunum çözüldü.

Üst Alt