Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli oldum. Kontrol muayenesi tedirginliği..?

vergı ındırımınden emeklıyım raparum 5 ekımde bıtıyor ne zaman kontrol olmam lazım rapor yenıletek için ??? OturanBoğa

emak

3,5 ay öncesinden SGK'ya müracaat edip sevk alıp hastaneye gidebilirsiniz. Sonrasına bırakmayın zira randevu ve bürokratik işlemler uzayabilmektedir.

Emak sgk sizi kontrollu mü emekli etti önemli olan sgk nın ne şekilde emekli ettiği yoksa raporun süreli veya süresiz olmasının bir önemi yok

Evet arkadaşlar e devlet sitesinden gördüm emeklilik durdurulmuş diyor sabahtan sgk ya gideceğim ardından maliyeye yazarım sonuç olarak bi sıkıntı var ama son raporum %60 ne demek bu şimdi

Kontrol muayenesi kaldırılmış emeklilik halinde yeniden kontrole çağrılır mıyım?

2012 yılında %97 raporla emekli oldum ve 2021 yılına kadar defalarca kontrol muayenesi ne cagrildim ama son evrakta kontrol muayenesi kaldırıldı yazıyor tekrar cagirilirmiyim

gözün aydın kardeş bizimde oranımızı düşürdüler dava açtık....

ot doktoru. yuh ya içime bir korku düştü şimdi. bende vergi indirimine başvuru yaptım sonucu bekliyorum emekli olmak için. benim 11.ayda çıkarıldı raporum. haziran ayında ameliyat olmuştum beyin tümör ameliyatı. sonra hastane bana engelli raporu verdi %97 süresiz tam bağımlı.
emekli olursam inşallah. kontrol muayenesine mi çağırlacağız yani senede 1 defa.

Üst Alt