Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üstteki üyeyi yorumla 🙋🙂

Benim doğum günümde üye olduğunu fark ettiğim üye 🙃

bu dünyada 2 türlü insan var , ikizler olanlar ve olmayanlar diyen üye :p

En sevdiğim üyelerden! En sevdiğim yönü kontrollü olması ( ketum Deil kontrolü) o duruşu bana çok öğretiyor! Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz ! Kedileri var ! Gayet şık bir hayatı var. Coğu kadinin Türkiye’de arzu ettiği şeylere sahip. Gözü gönlü tok. Bence olması gerektiği gibi hatta mutavazi .

üstüne azıcık ukalalık serpiştirelim
ama yakışıyor sana ulalık yıldızlı lilam

üsteki üyeyi görünce aklıma kuhinja geliyor öğleden sonra nöbetimde bilgisayarı sırtlanıp kuhinja yollarına doğru gitmeyi bana çağrıştıran üye

Bana hep kolalı jelibonu anımsatan 😄

Duruşu, kendini hiç bir zaman bozmamış olması, mesafesini kişiye göre iyi ayarlaya bilen, seviyeli, saygılı biraz da çılgın dermişim :D

Bilmukabele efenim 😄 Çook eski dost 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: 456
Keşke reelde tanıyıp arkadaşım olmasını istediğim biri

ortada kuyu var yandan geç demek istediğim biri :) yıldızlı lilama dikkat et @lijepa içinde gizli bipolar bir terazi taşıyor diye düşünüyorum *** bunu yazmaya hakkım var ellağam :)

ortada kuyu var yandan geç demek istediğim biri :) yıldızlı lilama dikkat et @lijepa içinde gizli bipolar bir terazi taşıyor diye düşünüyorum *** bunu yazmaya hakkım var ellağam :)
Bipolarım burcum yengeç yükselenim aslan !
Allah ona istediğini inşallah verir diye dua ettiğim üye

Üst Alt