Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite'nin spor merkezine üye olacağım ama spor programımı nasıl yapabilirim?

anonymous

Aktif Üye
Konular
240
Reaksiyonlar
218
Merhaba ben öğrencisi olduğum üniversitenin spor salonuna kaydolacağım. Fitness salonunu, yüzmeyi, hamamı kullanacağım. Fitness salonuna gideceğim ama spor programımı nasıl yaptırabilirim? Bildiğm kadarıyla orada hoca olmayacak.

hangi üniversitedesin bilmiyorum ama fitness salonunda görevli hoca yoksa da fitness salonlarını çoğunlukla spor ile ilgilenen öğrenciler kullanır.

okulun besyo su varsa mesela spor bölümü öğrencileri.
besyo yoksa bile okul takımında oynayan öğrenciler sık sık kullanır salonu.

fitness salonunun sadece önünden geçmiş ve belki bir iki defa ihtiyaç için lavabosunu kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki salonu kullanan öğrencilerde
hoca kadar yardımcı olabilirler.

her ne kadar onlarda öğrenci olsa da bir çoğu klüplerde profesyonel olarak sporcu olduklarına eminim.
benim çalıştığım üniversitede milli takımlarda oynayan öğrencilerde vardı. badmintondan, futbola, basketboldan, yelkene, karate, wushu her branşta aktif öğrenci vardı.
her branşın antremanı farklı olsa da senin ihtiyacın olan ısınma hareketleri hepsinde ortaktır.

özetle, sen salona gittiğinde elbet sana yardım edecek biri bulunur.

@dreamfail, öncelikle hayırlı olsun çok iyi bir adım atmışsın hocam keşke bende o adımı atabilsem.programa gelince internette bir çok program çeşidi bulabilirsin. amacına yönelik program neyse onu seçersin. kilo verme mi, kas yapmamı. bir ara play storede bile görmüştüm çalışma programını

@Ben_Claudius, teşekkürler. Youtube kanalı olan "Ağırsağlam", telefon uygulaması yapmış. Yaz okulu bitene kadar oradaki kendi ağırlığımla yapabileceğim egzersizleri yapacağım. Yaz okulu malum normal döneme göre 3 kat daha hızlı ders işleniyor. Bu hengameyi atlattıktan sonra gideceğim.

Üst Alt