Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteden mezun olacağım. Engelli raporu alırsam iş bulmakta zorlanır mıyım?

anonymous

Aktif Üye
Konular
240
Reaksiyonlar
218
Bipolarım. Üniversiteden martta mezun olacağım. Şubat 2026 da ise engelli raporum süresi doluyor. Engelli raporunu yenilersem iş bulmada zorluk yaşamaktan korkuyorum. Ücretsiz belediye otobüsü vs hakları göz ardı ediyorum. Benim için önemli olan iş bulabilmek. İş ararken engelli raporum karşıma çıkar mı? Düşünceleriniz nelerdir?

Raporu alsak bi dert almasak bi dert. Bana al dediler ama bu açıdan düşününce işe girmek sıkıntı gibi görünüyor.

@fizyo, İlk aldığımda 1 senelik, daha sonraki ve son aldığımda ki ise 2 yıllık verildi. Sebebini bende bilmiyorum

5 yıllık raporum var benim geçende iş arama sürecine girdim bulamadım en sonunda engellilik durumunu gizleyerek işe girdim ama bu seferde hastalık kaynaklı çalışamayıp çıktım. yanı illa zorluk çıkarıyor bu engelli raporu benim bide vasim var bide bunla uğraşıyorum ayriyeten.

@Shamrain, hocam 1.5 yıldır remisyondayim. Hastalık kaynaklı calisamamazlik olacağını sanmıyorum. Yeter ki iş bulmamda sıkıntı çıkmasın

@anonymous, eğer ekpss de kendine güveniyorsan şansını dene. normal kpss ye göre gözle görülür farkla daha kolay sınav. lisans mezunu olarak iyi bir puan alacağını düşünüyorum. hele belirli bir meslek bölümü mezunu olacaksan şansın daha da artacaktır. ama ekpss güvenin yoksa bir şey diyemem. üniversite zamanımda part time işler dışında özel sektör tecrübem olmadı

Üst Alt